ADVERTISEMENT
Nicio categorie

România a trimis ajutoare în Siria, cu un avion militar, înainte ca Hayssam să fie predat

România a trimis zilele trecute un avion militar cu ajutoare umanitare în Siria, chiar înainte ca Omar Hayssam, condamnat pentru terorism la noi în ţară, să fie predat autorităţilor române....
Autor: Silvia Fechete | 21.07.2013 | 08:37
România a trimis ajutoare în Siria, cu un avion militar, înainte ca Hayssam să fie predat

România a trimis zilele trecute un avion militar cu ajutoare umanitare în Siria, chiar înainte ca Omar Hayssam, condamnat pentru terorism la noi în ţară, să fie predat autorităţilor române.

ADVERTISEMENT

Un avion tip cargo al MApN a dus ajutoare umanitare în Siria cu puţin timp înainte ca Omar Hayssam, condamnat pentru contribuţie la răpirea a trei jurnalişti români în Irak, în 2005, să fie predat autorităţilor române.

Avionul care a dus ajutoare în Siria a fost filmat de postul de televiziune sirian Sama TV, imaginile fiind difuzate în jurnalul de vineri, ziua în care în România a apărut ştirea că Omar Hayssam se află în custodia autorităţilor române.

ADVERTISEMENT

Misiunea umanitară din Siria a fost una învăluită de mister, ministrul Apărării, Mircea Duşa, confirmînd, însă, sîmbătă, existenţa acesteia şi explicînd că totul s-a desfăşurat în secret deoarece Siria este o zonă de conflict.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!