Fotbal intern

ROMÂNIA-ALBANIA. Tremură de FRICA lui: “Sper să nu joace!”

ROMÂNIA-ALBANIA. Azdren Lllullaku este un jucător albanez care evoluează în ţara noastră de patru ani. Acesta a vorbit pentru FANATIK.RO despre partida de duminică seara şi a dezvăluit care...
19.06.2016 | 13:32
ROMANIAALBANIA Tremura de FRICA lui Sper sa nu joace

ROMÂNIA-ALBANIA. Azdren Lllullaku este un jucător albanez care evoluează în ţara noastră de patru ani. Acesta a vorbit pentru FANATIK.RO despre partida de duminică seara şi a dezvăluit care este punctul slab al echipei naţionale a României şi cel mai periculos jucător din lotul lui Anghel Iordănescu.

Salut Azdren! Cum vezi partida dintre România şi Albania?

– Va fi un meci foarte greu pentru ambele selecţionate, echilibrat, cu puţine ocazii de gol. Sînt de părere că partida se va disputa mai mult la mijlocul terenului. Mă repet, după părerea mea, nu vor fi prea multe faze de poartă.

Este vreuna dintre selecţionate favorită?

– Cred că România are un plus, porneşte ca favorită pentru că are mai multă experienţă la turneele finale. Dar şi noi avem foame de puncte, mai ales că nu am obţinut nici unul pînă acum. Sper să obţinem măcar un rezultat de egalitate, dacă nu chiar o victorie.

“Ar fi incredibil să ne calificăm în optimi!”

Care sînt cei mai periculoşi români în opinia ta?

– Sper din tot sufletul să nu joace Sănmărtean, este un fotbalist care îmi place foarte mult. Are calitate, driblează şi pasează senzaţional. Are nişte execuţii de excepţie. La el trebuie să avem mare grijă dacă va juca. Dacă nu, trebuie să fim atenţi la Keşeru şi Chipciu, alţi jucători buni.

Ce ar reprezenta pentru Albania o calificare în optimi?

– Ar fi ceva incredibil, ceva special, ceva de vis. Am intra în istorie. Am reuşi o performanţă incredibilă, am uimi fotbalul mondial.

“Atenţie la Lenjani!”

Care sînt jucătorii albanezi pe care mizezi?

– Mie îmi place mult Lenjani, care joacă în Franţa, la Nantes. A făcut un sezon bun şi este foarte periculos, urcă foarte bine în atac. Trebuie să aveţi foarte mare grijă la el.

Te-a sunat cineva din staff să-ţi ceară informaţii despre români?

– Da, am vorbit mult cu ei. Am fost în Ucraina, cînd au jucat acolo un meci amical. M-am dus la hotel şi am discutat acolo cu antrenorul secund, cu care am o relaţie foarte bună. M-am văzut şi cu prietenii mei din naţională. Am discutat, le-am dat informaţiile pe care am putut. Le-am spus că Adi Popa are o viteză foarte mare, că Alex Chipciu este foarte bun în duelurile unu contra unu.

Care crezi că sînt punctele slabe ale României?

– După părerea mea, aveţi mici probleme pe partea stîngă. Acolo va fi un loc unde putem profita. Oricum, noi vom juca defensiv. Presiunea este pe voi, trebuie să forţaţi golul, noi vom juca pe contraatac. Ne vom închide şi vom încerca să profităm cînd ni se iveşte ocazia.

107 partide a jucat Llullaku pentru Gaz Metan şi CSMS Iaşi. A marcat 17 goluri

Tags: