Cele mai citite

Au băgat spaima în noi: “Ne-am gândit la dezastrul din 2016”

România - Angola 27-24 s-a jucat în etapa a 4-a din Grupa A a Campionatului Mondial de handbal feminin din Germania. Elevele antrenate de Ambros Martin au obţinut a patra victorie consecutivă la turneul final.
07.12.2017 | 21:37
Au băgat spaima în noi:

Tricolorele au avut un meci mult mai greu decât se aşteptau împotriva Angolei. La finalul meciului, Crina Pintea a vorbit despre prestaţia echipei. Acesta a declarat că ea şi colegele el au jucat destul de modest în faţa africancelor, motivul găsit fiind acela că au fost puţin moi pe durata celor 60 de minute.

Am fost puţin obosite, dar am jucat destul de modest si nu trebuie să mai repetăm această prestaţie. Trebuie să ne revenim pentru meciurile eliminatorii. Mă bucur că am câştigat azi şi avem patru victorii, dar nu asta este maniera pe care o dorim să o retetăm în următoarele partide. Am fost puţin moi, cred că este cuvântul cel mai potrivit, dar mă bucur că am câştigat”, a declarat Crina Pintea la finalul meciului jucat la Trier.

“Ne-am gândit la meciul România – Angola din 2016”

Eliza Buceschi a comentat jocul cu Angola la conferinţa de presă organizată la finalul partidei. Românca a declarat că ea şi colegele ei s-au gândit la meciul de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, atunci când africancele le-au învins pe tricolore.

A fost un meci greu, poate şi oboseala şi-a spus cuvântul, dar mă bucur că nu am repetat scenariul de la Jocurile Olimpice din 2016. Ne-am gândit la acel meci, mai ales când portarul lor a început să scoată din poziţii de unu la unu, dar finalul a fost al nostru şi am reuşit să căştigăm. În meciul cu Franţa se va rula tot lotul pentru a pregăti meciurile cu adevărat importante. Nu mă interesează cu cine vom pica în optimile de finală. Nu pot să aleg între Cehia şi Ungaria, vor juca meciul la aceeaşi oră ca şi noi şi nu vom alege”, a declarat Eliza Buceschi la finalul partidei cu Angola.


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri