Cele mai citite

Cine a fost inamicul numărul 1: “Poate aţi auzit de ea!”

România - Angola 27-24 s-a jucat în etapa a 4-a din Grupa A a Campionatului Mondial de handbal feminin din Germania. Tricolorele au obţinut a patra victorie la turneul final graţie Cristinei Neagu, marcatoare a trei goluri consecutive pe finalul partidei de la Trier.
07.12.2017 | 22:00
Cine a fost inamicul numărul 1:
ADVERTISEMENT

Cu patru minute înainte de finalul meciului România – Angola, cele două echipe se aflau la egalitate, scor 24-24. A fost momentul în care Cristina Neagu a ieşit la rampă şi a adus victoria pentru elevele antrenate de Ambros Martin.

Jucătoarea legitimată la CSM Bucureşti a făcut diferenţa pe tabela de marcaj după ce a marcat de trei ori consecutiv în finalul meciului. Angolezele au fost, pur şi simplu, blocate de reuşitele handbalistei de 29 de ani şi nu au putut să dea o replică pe măsură. Până în minutul 57 al partidei de la Trier, Cristina Neagu reuşise să marcheze patru goluri.

“Neagu-Angola 3-0 în ultimele minute, asta a fost diferenţa”

La conferinţa de presă organizată după terminarea meciului, Morten Soubak, selecţionerul echipei naţionale a Angolei, a sintetizat perfect motivul pentru care elevele lui au pierdut în faţa României. Antrenorul de 54 de ani a precizat că diferenţa dintre echipa lui şi tricolore a fost făcută de Cristina Neagu.

ADVERTISEMENT

“Felicităm echipa României pentru victorie, am luptat de la egal la egal, iar după cum aţi văzut diferenţa a fost făcută de Cristina Neagu în ultimele minute ale partidei. Poate aţi auzit de ea! În ultimele trei minute, scorul a fost Neagu-Angola 3-0. Asta a fost diferenţa de la acest meci”, a declarat Morten Soubak la finalul partidei de la Trier.


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri