Reacţia FRH după ce fanii s-au plâns că nu pot vedea meciurile la TV!

Daniel Vlad   
in Sporturi
07/12/2017, 19:03
Reacţia FRH după ce fanii s-au plâns că nu pot vedea meciurile la TV!

Federaţia Română de Handbal a reacţionat înainte de partida România- Angola Vezi meciul aici. printr-un comunicat oficial după ce mai mulţi fani ai tricolorilor au protestat prin mesaje pe site-ul FRH cu privirel la faptul că meciurile sunt transmise în ţara noastră de o televiziune care nu are o arie de acoperire foarte mare.

Într-un comunicat emis joi, FRH a precizat că nu s-a ocupat de comercializarea drepturilor TV pentru această competiţie. De drepturile TV s-a ocupat Federaţia Internaţională de Handbal şi postul beIN Sports, care ulterior le-a vândut către televiziunile naţionale.

Anunţul Federaţiei Române de Handbal!

În urma numeroaselor comentarii apărute pe pagina Federaţiei Române de Handbal şi nu numai, ţinem să facem câteva precizări referitoare la televizarea meciurilor de la Campionatul Mondial de Handbal Feminin. Drepturile de televizare ale acestei competiţii sunt deţinute de Federaţia Internaţională de Handbal şi beIN Sports, care le distribuie contra cost televiziunilor, iar federaţiile naţionale, inclusiv cea din Romania, nu au nici un rol sau vreo influenţă în acest proces de licitaţie.

În anii precedenţi televiziunea publică a transmis meciurile Campionatelor Mondiale, precum transmite în continuare meciurile de la Campionatul European şi alte meciuri ale naţionalelor României. În România, pentru acest Campionat Mondial, drepturile de televizare au fost obţinute de la IHF şi beIN Sports de către Telekom Sport”, se arată în comunicat.

Închide ×