Cele mai citite

Tricolorele, pregătite de Angola: “Nu ne gândim la răzbunare!”

România - Angola se joacă joi, de la ora 19:00, în etapa a 4-a din Grupa A a Campionatului Mondial de handbal feminin din Germania. Elevele lui Ambros Martin au obţinut deja calificarea în optimile de finală, însă primul gând este îndreptat spre meciul cu formaţia africană.
07.12.2017 | 12:55
Tricolorele, pregătite de Angola:
ADVERTISEMENT

Mădălina Zamfirescu a vorbit pentru FANATIK.RO înaintea meciului cu Angola. Handbalista legitimată la Debrecen a vorbit despre experienţa ei la primul turneu final de Campionat Mondial.

Chiar dacă România a obţinut calificarea în optimile de finală ale Campionatului Mondial, româncele se gândesc deja la următorul adversar.

Apărarea, punct important înainte de România – Angola

Momentan ne gândim că urmează meciul cu Angola. Ne dorim să iasă la fel de bine până acum. Dacă apărarea merge cel puţin la 80% de cum a mers la meciul cu Spania cu siguranţă o să fie un rezultat pozitiv şi doar la asta ne gândim, nu cum crede toată lumea că vrem o răzbunare după toate cele întâmplate la Jocurile Olimpice, nu ne gândim deloc la asta”, a declarat Mădălina Zamfirescu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Mădălina Zamfirescu a declarat că nu se gândeşte la următorul adversar, ea şi colegele ei fiind concentrate pe meciul cu Angola.

“Nu mă gândesc la asta. Ne ne gândim la asta, următorul meci este cel important pentru noi. Apoi vom vedea ce va fi”, a mai precizat Mădălina Zamfirescu.

ADVERTISEMENT

Încă de când am plecat ne-am propus să mergem pas cu pas, să nu ne grăbim. Ne-am gândit doar la următorul meci. Abia acum realizăm că avem trei victorii. Ne ne-am gândit şi în continuare nu gândim, nu vrem să ne facem iluzii pentru că am făcut asta în trecut” – Mădălina Zamfirescu

Auzisem că vor veni undeva la 300 de fani, nu mă aşteptam niciodată sp fie 700. Au fost incredibili, ne-au împins de la spate la fiecare meci până acum. E o senzaţie plăcută să-i avem alături” – Mădălina Zamfirescu

ADVERTISEMENT


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri