Tricolorele, pregătite de Angola: "Nu ne gândim la răzbunare!"

romania-angola, madalina zamfirescu, campionatul mondial, handbal feminin, germania
CORESPONDENŢĂ DIN TRIER - GERMANIA

România - Angola se joacă joi, de la ora 19:00, în etapa a 4-a din Grupa A a Campionatului Mondial de handbal feminin din Germania. Elevele lui Ambros Martin au obţinut deja calificarea în optimile de finală, însă primul gând este îndreptat spre meciul cu formaţia africană.

Mădălina Zamfirescu a vorbit pentru FANATIK.RO înaintea meciului cu Angola. Handbalista legitimată la Debrecen a vorbit despre experienţa ei la primul turneu final de Campionat Mondial.

Chiar dacă România a obţinut calificarea în optimile de finală ale Campionatului Mondial, româncele se gândesc deja la următorul adversar.

Apărarea, punct important înainte de România - Angola

"Momentan ne gândim că urmează meciul cu Angola. Ne dorim să iasă la fel de bine până acum. Dacă apărarea merge cel puţin la 80% de cum a mers la meciul cu Spania cu siguranţă o să fie un rezultat pozitiv şi doar la asta ne gândim, nu cum crede toată lumea că vrem o răzbunare după toate cele întâmplate la Jocurile Olimpice, nu ne gândim deloc la asta", a declarat Mădălina Zamfirescu pentru FANATIK.RO.

Mădălina Zamfirescu a declarat că nu se gândeşte la următorul adversar, ea şi colegele ei fiind concentrate pe meciul cu Angola.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Nu mă gândesc la asta. Ne ne gândim la asta, următorul meci este cel important pentru noi. Apoi vom vedea ce va fi", a mai precizat Mădălina Zamfirescu.

Citeste tot articolul »
viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663