Sport

România, antrenament în condiții extreme la Castellon! Ce s-a întâmplat cu o zi înaintea debutului la CM. Video

România a avut un prim antrenament la Castellon, înainte de startul Campionatului Mondial din Spania. "Tricolorele" au fost nevoite să se pregătească într-o sală fără încălzire.
02.12.2021 | 16:09
Romania antrenament in conditii extreme la Castellon Ce sa intamplat cu o zi inaintea debutului la CM Video
ADVERTISEMENT

Naţionala României de handbal feminin a ajuns în Spania, la Castellon, acolo unde îşi va desfăşura meciurile din grupele preliminare şi cele principale. “Tricolorele” nu au avut parte de cele mai bune condiţii la prima şedinţă de pregătire.

România, antrenament în condiții extreme la Castellon! Doar 10 grade Celsius în sală

Din informaţiile noastre, handbalistele pregătite de Adi Vasile au fost nevoite să se antreneze într-o sală fără încălzire. Astfel, şedinţa de pregătire a avut loc la o temperatură de aproximativ 10 grade.

ADVERTISEMENT

Partea bună este că în Spania temperaturile de pe timpul iernii nu scad atât de mult, însă chiar şi aşa, o şedinţă de pregătire la 10 grade Celsius nu este un lucru comod pentru jucătoarele care abia au ajuns la turneul final.

Fără antrenament în sala unde vor debuta la Mondiale!

Cum se vede şi pe imaginile de mai jos, majoritatea jucătoarelor naţionalei României se antrenează cu bluză lungă şi pantaloni lungi, pentru a se proteja de temperaturile mici din sală.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

“Tricolorele” nu se vor antrena în Pavelló Ciutat de Castelló, acolo unde vor debuta sâmbătă, de la ora 19:00, împotriva Iranului. Pentru România ar trebui să fie un meci simplu, în condiţiile în care echipa asiatică este debutantă la un turneu final.

Adi Vasile, despre meciul cu Iran: “Este uşor de subestimat, dar asta ar fi o mare capcană”

Înaintea plecării spre Spania, selecţionerul Adi Vasile a dat un interviu pentru FANATIK în care a vorbit pe larg despre obiectivele României la Campionatul Mondial, spunând că nu vrea să îşi subestimeze niciun adversar:

ADVERTISEMENT

“Grupa preliminară vine cu un adversar foarte puternic, Norvegia. Îl ştim, îl respectăm, are un nume în handbalul mondial. Apoi, naţionala Iranului este pentru prima dată la Mondiale. Este uşor de subestimat, dar asta ar fi o mare capcană.

Iar Kazahstanul este o echipă cu un handbal puţin atipic de cel european, cu jucătoare care acţionează un pic diferit. Dacă nu eşti atent la duelurile 1 contra 1, este foarte posibil să ai probleme. Sunt o echipă bine pusă în teren.

ADVERTISEMENT

La primă vedere, vor fi mulţi că sunt două meciuri care se câştigă uşor, dar experienţa celor care sunt în fenomen de ceva timp spune că trebuie tratate foarte serios. Niciodată nu trebuie să îţi subestimezi un adversar”, a spus Vasile pentru FANATIK.

România speră la sferturile de finală! Trei adversari puternici în drumul spre sferturi

România va debuta pe 3 decembrie, de la ora 19:00, cu Iran. Duminică, de la aceeaşi oră, “tricolorele” întâlnesc echipa Kazahstanului, iar marţi, de la 21:45, “tricolorele” vor întâlni principala favorită a turneului, Norvegia.

În grupele principale se califică primele trei formaţii din grupele preliminarii. Cel mai probabil, pentru un loc în sferturile de finală, România se va duela cu Suedia şi Olanda, care vin din grupa D.

  • 12 este locul ocupat de România la ultimele două turnee finale
  • 18 jucătoare sunt în lotul României pentru CM

 

ADVERTISEMENT