Sport

România, aproape de calificarea la turneul preolimpic! Toate calculele pentru atingerea obiectivului

06.12.2019 | 14:24
Romania aproape de calificarea la turneul preolimpic Toate calculele pentru atingerea obiectivului
ADVERTISEMENT

Echipa națională de handbal feminin a României au învins dramatic Ungaria, scor 28-27, în ultimul meci din Grupa C de la campionatul Mondial din Japonia și este aproape de calificarea la turneul preolimpic.

România, aproape de calificarea la turneul preolimpic

Victoria împotriva Ungariei și calificarea în grupele principale de la CM au adus echipa de handbal feminin a României cu un pas mai aproape de turneul preolimpic. Pentru a ajunge acolo, fetele lui Tomas Ryde trebuie să încheie turneul din Japonia între primele șapte formații.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu și compania mai au o șansă și dacă nu se clasează între primele șapte, datorită poziției a patra de la Campionatul European de anul trecut. Pentru această variantă este nevoie ca între cele șapte formații să fie Rusia și Olanda.

Neagu a stabilit obiectivul încă de acasă

Încă înainte de plecarea la turneul final din Japonia, superstarul Cristina Neagu a stabilit că obiectivul principal al echipei naționale a României la Campionatul Mondial este clasarea pe un loc care să asigure calificarea la turneul preolimpic.

ADVERTISEMENT

Echipa națională de handbal feminin a României a învins dramatic Ungaria, scor 28-27, în ultimul meci al Grupei C de la Campionatul Mondial din Japonia și s-a calificat în grupele principale. Fetele lui Tomas Ryde au avut o revenire de senzație, după o primă repriză dezastruoasă în care au fost conduse și la șapte goluri.

Radu Voina, uimit de revenirea României

Reprezentativa României va disputa primul duel din grupele principale duminică împotriva câștigătoarei grupei D, Rusia sau Suedia. Chiar în acest moment se dispută partida dintre cele două.

ADVERTISEMENT

Fostul mare handbalist Radu Voina a fost uimit de revenirea echipei naționale feminine a României în meciul cu Ungaria, din Grupa C de la Campionatul Mondial din Japonia.

România pleacă fără punct în grupele principale

Unguroaicele au avut avans de șapte goluri în prima repriză, iar casele de pariuri ofereau atunci o cotă de 19.00 pentru victoria fetelor noastre.  Cota a crescut la pauză la 30.00, atunci când România era condusă ci 16-10.

ADVERTISEMENT

În grupele principale, România va ajunge cu 0 puncte și va întâlni reprezentativele Rusiei, Suediei și Japoniei.

ADVERTISEMENT