Fotbal intern

România are un nou membru în staff! Pe cine a adus Cosmin Contra

30.05.2018 | 09:49
Romania are un nou membru in staff Pe cine a adus Cosmin Contra

România are un nou membru în staff! Cosmin Contra a schimbat medicul de la echipa naţională. Claudiu Stamatescu este cel mai nou membru din staff-ul “tricolorilor” şi a făcut deplasarea în Austria alături de elevii selecţionaţi de “Guriţă”.

Federaţia Română de Fotbal a făcut anunţul plecării lui Dan Laurenţiu Oproiu, fostul medic al naţionalei şi venirea lui Stamatescu, care a activat de trei ani la Universitatea Craiova, club ce tocmai a cucerit Cupa României:

România are un nou membru în staff

“Medicul Claudiu Stamatescu s-a alăturat, începând cu această acțiune, echipei medicale a primei reprezentative pregătite de Cosmin Contra. Născut pe 22 februarie 1970, medicul Claudiu Stamatescu are o vastă experiență ca medic sportiv, activând la cluburile Extensiv Craiova (1998-2001), Al Ain din Emiratele Arabe Unite (2001-2002), Universitatea Craiova (2002-2005, 2006-2011), Al Ittihad din Arabia Saudită (2005-2006), ALRO Slatina (2011-2012), Petrolul Ploiești (2012-2015).

De trei ani, acesta activează ca medic la Clubul Sportiv Universitatea Craiova. Ca membru al staff-urilor medicale de la echipele la care a lucrat, Claudiu Stamatescu se poate mândri cu două Cupe ale României, titlul de campion al Emiratelor Arabe Unite, Cupa Campionilor Țărilor Arabe și Liga Campionilor Asiei.

Este licențiat în asistență medicală în fotbal și ultrasonografie. Federația Română de Fotbal și echipa națională îi mulțumesc medicului Laurențiu Oproiu pentru toată activitatea depusă în staff-ul echipei naționale, îi doresc mult succes în carieră și îi urează noului medic, Claudiu Stamatescu, bun venit!”, au scris cei de la FRF.

 

România are un nou membru în staff, medicul Claudiu Stamatescu
România are un nou membru în staff, medicul Claudiu Stamatescu