Carousel hot news

România a obţinut medalia de argint la handbal! Ungaria ne-a învins în finală

Naţionala feminină sub 17 ani a pierdut finala turneului de handbal de la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Tricolorele au fost învinse cu 30-23 de reprezentativa ţării gazdă,...
29.07.2017 | 20:11
România a obţinut medalia de argint la handbal! Ungaria ne-a învins în finală

Naţionala feminină sub 17 ani a pierdut finala turneului de handbal de la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Tricolorele au fost învinse cu 30-23 de reprezentativa ţării gazdă, Ungaria, dar au adus prima medalie pentru un sport de echipă la FOTE.

Handbalistele române au fost conduse aproape în permanenţă în duelul de la Gyor. Deşi au reuşit să egaleze pentru prima oară în minutul 21, prin Marina Ilie, jucătoarele antrenate de Ion Ivan şi Marius Dănuleţ au intrat la pauză cu un deficit de trei goluri, 16-13.

România argint. Au pierdut la şapte goluri diferenţă

În repriza secundă tricolorele nu au reuşit să ţină pasul cu maghiarele, distanţa mărindu-se, pentru a ajunge în final la şapte goluri diferenţă, scor 30-23. Argintul obţinut în Ungaria reprezintă cel mai bun rezultat al unui sport de echipă din România la FOTE.
Festivalul Olimpic al Tineretului European este o competiţie pentru sportivi cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, care a luat fiinţă în 1990, la iniţiativa preşedintelui Comitetului Internaţional Olimpic, Jaques Rogge. Până acum, la această ediţie a jocurilor, găzduită de Ungaria, România a cucerit patru medalii: bronz la atletism- 100 de metri liber- şi la judo, argint la handbal feminin, atletism-800 de metri liber- şi gimnastică- sărituri.
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri