Fotbal intern

Armenii au făcut SHOW la antrenament! Ce au cântat fanii

UPDATE 31 august. Aproximativ 50 de fani ai Armeniei au fost prezenţi la antrenamentul oficial al trupei antrenate de Artur Petrosyan. Suporterii şi-au făcut simţită prezenţa pe Arena...
31.08.2017 | 20:35
Armenii au facut SHOW la antrenament Ce au cantat fanii

UPDATE 31 august. Aproximativ 50 de fani ai Armeniei au fost prezenţi la antrenamentul oficial al trupei antrenate de Artur Petrosyan. Suporterii şi-au făcut simţită prezenţa pe Arena Naţională cântând imnul naţional sub privirile lui Răzvan Burleanu, venit să spioneze şedinţa de pregătire a adversarilor de vineri.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

UPDATE 31 august / Echipa naţională a Armeniei a ajuns joi, în jurul orei prânzului, la Bucureşti pentru a juca meciul cu România din etapa a 7-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Jucătorii antrenaţi de Artur Petrosyan nu au fost aşteptaţi de nimeni la Aeroportul “Henri Coandă”. Persoanele care se aflau în aeroport aproape că nici nu i-au băgat în seamă pe armeni. Ba mai mult, adversarii României au fost ironizaţi. “Ce e cu pitici ăştia”, a exclamat unul dintre oamenii care se aflau în aeroport.

Echipa naţională a României joacă vineri, 1 septembrie, de la ora 21:45, cu Armenia în etapa a 7-a din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018. Tricolorii mai au şanse minime la locul 2, poziţie care le-ar permite accesul la baraj. La antrenamentul de marţi, Christoph Daum a folosit mai multe variante pentru primul “unsprezece”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

România a obţinut şase puncte până în prezent în Grupa E a preliminariilor pentru Mondialul din Rusia. Echipa lui Christoph Daum a reuşit o singură victorie în grupă, contra Armeniei. Prima şedinţă de antrenament la care jucătorii s-au pregătit la capacitate maximă a fost cea de marţi, Ciprian Deac şi Eric Bicfalvi fiind singurii care s-au pregătit separat.

După o încălzire scurtă, Christoph Daum a împărţit jucătorii în două formaţii. Chiar dacă a folosit mai multe variante la “probabili”, selecţionerul neamţ a dat senzaţia că va folosi un sistem “4-2-3-1”. Dintre cele 11 posturi, 7 par să fie stabilite deja. Tătăruşanu, Benzar, Chiricheş, Toşca, Pintilii, Răzvan Marin şi Florin Andone sunt fotbaliştii pe care Daum i-a folosit cel mai des în echipa “probabililor”.

Romania – Armenia. Cum ar putea arăta primul “11” al tricolorilor

Tătăruşanu – Benzar, Chiricheş, Toşca, St. Filip – Pintilii, R. Marin – Chipciu, N. Stanciu, B. Stancu – Fl. Andone

Singurele modificări care ar putea apărea sunt în cazul postului de fundaş stânga, unde Daum ar putea să-l folosească pe Cristi Ganea în locul lui Steliano Filip. De asemenea, cei trei mijlocaşi din spatele vârfului ar putea să fie schimbaţi, selecţionerul neamţ folosindu-i în echipa “probabililor” la antrenamentul de marţi pe Adi Popa, Maxim şi Băluţă.

Dacă Alexandru Băluţă nu va începe titular meciul cu Armenia, Christoph Daum ar putea să apeleze la mijlocaşul lui CSU Craiova ca primă variantă pentru schimbare. Fotbalistul de 23 de ani a avut un debut de sezon foarte bun pentru olteni, acesta marcând trei goluri în şapte meciuri pentru olteni.

Romania – Armenia. Cine ar putea absenta

Ciprian Deac şi Eric Bicfalvi s-au pregătit separat marţi, cei doi fotbalişti venind la lot cu probleme medicale. Deac suferă de o contuzie severă la coapsa dreapta şi s-a antrenat având un program separat de restul colegilor. Bicfalvi a suferit o accidentare la ultimul meci jucat în prima ligă din Rusia şi este incert pentru partida cu Armenia. Mijlocaşul lui FC Ural suferă de afecţiune la genunchi şi la gamba dreaptă, fotbalistul necesitând o pauză de repaus.