Carousel hot news

„Sunt dezamăgit, dar le ţin pumnii, nu ştim cum se învârt rezultatele”

Unul dintre foştii „tricolori” la care a renunţat selecţionerul Cristoph Daum, surprinzător având în vedere experienţa, constanţa în joc, forţa şi forma bună pe care a dovedit-o de...
01.09.2017 | 16:22
„Sunt dezamăgit, dar le ţin pumnii, nu ştim cum se învârt rezultatele”

Unul dintre foştii „tricolori” la care a renunţat selecţionerul Cristoph Daum, surprinzător având în vedere experienţa, constanţa în joc, forţa şi forma bună pe care a dovedit-o de când a venit la CFR Cluj, în ciuda celor 35 de ani pe care îi va împlini pe 27 decembrie, este Ovidiu Hoban. Care se înscrie astfel în „grupul indezirabilor”, alături de Denis Alibec şi Constantin Budescu, alţi doi fotbalişti, nu doar jucători, care, conform părerii generale, nu ar fi trebuit să lipsească din lotul naţional convocat pentru „dubla” cu Armenia (LIVE VIDEO pe FANATIK.RO astă seară, de la ora 21:45) şi Muntenegru.

Contactat de FANATIK.RO, Ovidiu Hoban nu şi-a ascuns, nu şi-a „coafat” deloc sentimentele: „Sunt dezamăgit că nu mai fac parte din familia de la echipa naţională, cred că meritam să fiu acolo, este un sentiment normal pentru orice fotbalist profesionist, dar nu e decizia mea. Respect hotărârea antrenorului, n-am ce face altceva, chiar dacă eu simt că mai pot fi de folos, că mai pot juca la acest nivel fără probleme. Mă simt încă fotbalist, de-aia nu m-am retras, de-aia am ales să vin la o echipă unde se cere mult, se cere performanţă, se face performanţă, nu e o echipă unde să te poţi odihni sau să joci la alibi, ca să spun aşa. Eu cred că aş fi meritat să fiu convocat la echipa naţională, dar decizia îi aparţine, repet, în totalitate selecţionerului”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

În ceea ce priveşte strict confruntarea de astă-seară cu Armenia, Ovidiu Hoban  este sigur că „tricolorii” vor „rezolva” meciul fără probleme: „Le doresc mult succes, sunt sigur de un rezultat pozitiv cu Armenia. Şi chiar şi-n Muntenegru, de ce nu? Nu se ştie ce rezultate vor scoate celelalte echipe şi cum se poate întoarce grupa în favoarea noastră dacă noi ne asigurăm toate punctele din aceste două meciuri”.

Iar despre viitorul său la echipa reprezentativă, mijlocaşul CFR-ului este optimist: „Mai sper să ajung la naţională, chiar şi cu actualul selecţioner, de ce nu? Oricum şi cu oricine pe bancă voi răspunde oricând cu onoare unei convocări, este cea mai profundă satisfacţie când eşti convocat la echipa naţională şi eu sper din tot sufletul să o mai simt, aşa cum simt că pot să mai joc lejer câţiva ani, sănătate să-mi dea Dumnezeu şi să mă ferească de accidentări!”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri