România-Armenia! Liderul la cartonaşe galbene speră în calificarea naţionalei! “Trebuie să dăm totul!”

LIVE VIDEO ROMANIA - ARMENIA PRELIMINARII CM 2018. Vezi meciul ONLINE aici...
01.09.2017 | 19:32
RomaniaArmenia Liderul la cartonase galbene spera in calificarea nationalei Trebuie sa dam totul

LIVE VIDEO ROMANIA – ARMENIA PRELIMINARII CM 2018. Vezi meciul ONLINE aici

România-Armenia! Steliano Filip speră în calificarea echipei naţionale şi promite fanilor că va da totul pe teren! Dinamovistul consideră în continuare realizabil obiectivul naţionalei de a se clasa între primele două locuri în Grupa E a preliminariilor pentru Cupa Mondială 2018.  Meciurile cu Armenia (azi, 1 septembrie, Arena Naţională) şi Muntenegru (marţi, 4 septembrie, Podgorica) sunt capitale pentru acest plan al lui Steliano şi al coechipierilor lui, după cum a recunoscut într-un interviu acordat ProSport. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

“Mă bucur în primul rând că sunt din nou aici, la echipa naţională. Sper să-mi fac treaba cât mai bine şi până la meciul cu Muntenegru avem un meci greu, cel cu Armenia. Sperăm la final să fim acolo unde ne-am propus, însemnând primele două locuri. E clar, la primul loc sunt şanse nule, dar sperăm să profităm de şansa pe care o mai avem şi să terminăm pe locul doi”, a declarat Filip.

Romania – Armenia! Îşi recunoaşte vina

Romania – Armenia. Steliano Filip a mai spus că antrenorii l-au luat la ochi şi de-aia a ajuns să fie liderul Ligii 1 Betano la cartonaşe galbene: “Este şi vina mea pentru că în trecut am luat foarte multe cartonaşe, şi nu doar galbene, ci şi roşii şi din acest punct de vedere cred că şi arbitrii sunt mai drastici cu mine, pentru că m-au luat la ochi, dar eu sunt căpitanul echipei şi îmi doresc să fiu un exemplu pentru echipă. Sper ca în viitor să nu mai fac greşeli sau să nu mai iau galbene, pentru proteste sau pentru nervi”,  a mai spus fotbalistul care s-a autoevaluat la 1,5 milioane de euro.

În finalul interviului, Steliano Filip le promite fanilor naţionalei că va da totul pe teren. “vom da totul ca această echipă, această ţară să ajungă la un Campionat Mondial după atâta timp. Chiar dacă şansele noastre sunt mici, trebuie să dăm totul. Atât eu, cât şi jucătorii, le promitem că vom da totul”, a conchis Steliano Filip.