Fotbal intern

România – Austria U17 1-5! Elevii lui Mogoşanu, meci dezastruos în cadrul Turului de Elită

20.03.2019 | 11:54
Romania  Austria U17 15 Elevii lui Mogosanu meci dezastruos in cadrul Turului de Elita
ADVERTISEMENT

Meciul România -Austria U17 a avut loc miercuri, 20 martie, cu începere de la ora 11:00, în cadrul Turului de elită care este găzduit de localitatea turcă Manavgat. România a picat într-o adevărată groapă cu lei, pentru că va avea ca adversare, rând pe rând, numai naționale dintr-un fotbal la care există multă atenție pentru aceste generații: Austria, Italia și Turcia, reprezentativa țării gazdă.


UPDATE, ORA 13.00. Echipa națională a României U17 a fost învinsă de Austria U17, scor 1-5.

Au marcat: Koller 90+2 (OG) Nelson (16), Pehlivan (22, 39), Böckle (73, 90+1)


UPDATE, ora 10:50. Echipa de start a României: 


România – Austria U17 Live Stream Online pe FANATIK.RO

Partida România – Austria se joacă miercuri, 20 martie, de la ora 11:00, pe stadionul din complexul Arslan Zeki Demirci Spor și contează drept primă etapă din cadrul grupei 1 a Turului de elită al naționalelor U17. Acest joc nu este televizat de către nici un post din România. Puteți accesa site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări partida în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

România a avut mare ghinion la tragerea la sorți, pentru că toți cei trei adversari (20 martie Austria, 23 martie Italia și 26 martie Turcia) sunt foarte dificili. Cu toate acestea în lotul echipei pregătite de selecționerul Daniel Mogoșanu, fostul jucător al Craiovei din anii 90, există destul optimism și acest lucru este argumentat de faptul că are la dispoziție și jucători care activează la cluburi de renume în Europa. România s-a calificat laTurul de Elitădupă turneul din Ungaria, au terminat pe locul 2, după 0-0 cu Ungaria, 2-2 cu Serbia și 4-0 cu Lituania.

România - Austria U17. Ultimele indicații înainte de marea bătălie cu Austria, Italia și Turcia
România – Austria U17. Ultimele indicații înainte de marea bătălie cu Austria, Italia și Turcia

În lot sunt și jucători care evoluează în campionate de top ale Europei

Doi jucători provin de la Juventus: portarul Răzvan Sava și fundașul Radu Drăgușin, unul de la echipa franceză Amiens, fundașul Luca Florică, altul de la Wolverhampton Wanderers, Theodor Corbeanu. Din fotbalul intern baza, ca la toate naționalele, o reprezintă echipa lui Gică Hagi, Viitorul Constanța. Înainte de plecarea în Turcia jucătorii au fost instruiți de Alexandru Deaconu asupra noilor reguli din arbitraj.

ADVERTISEMENT

“Cele trei partide sunt cele mai importante din cariera noastră de până acum. Ar fi fantastic să ne calificăm la Campionatul European. Mizez pe unitatea noastră de grup, pe faptul că suntem mulți fotbaliști foarte buni, care ne dorim să facem performanță. Adaptarea mea la Juventus a fost una foarte bună, mă dezvolt într-un mediu extraordinar, iar acest lucru se vede de la zi la zi. ” – spune Radu Drăgușin.