România, blocată! La mare, la munte sau în vămi, şoferii au pierdut ore în şir în ambuteiaje

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
15/08/2016, 15:46
România, blocată! La mare, la munte sau în vămi, şoferii au pierdut ore în şir în ambuteiaje

Traficul este aglomerat, încă de luni dimineaţă, în judeţul Constanţa, între Agigea şi Eforie-Nord, se circulă în coloană pe ambele sensuri, iar pe DN 1, turiştii care se întorc de la munte stau ore în şir bară la bară.

Centrul Infotrafic informează că, la această oră (9:00), în judeţul Constanţa, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN39, pe tronsonul Agigea – Eforie-Nord.

Coloane de autovehicule există în zona vechiului pod de la Agigea, aflat în lucru, în ambele sensuri, dar şi la intrarea în Eforie-Nord dinspre Agigea.

Totodată, pe drumul de legătură cu noul pod de la Agigea se circulă normal pe sensul de mers către autostrada A4, însă în sens invers s-a format coloană pe pasarela peste DN39, deoarece autovehiculele intră cu dificultate în DN39, din cauza aglomeraţiei, potrivit Infotrafic.

DN1, coloane pe ambele sensuri

Către Bucureşti, luni la oa prânzului se circula în coloană din Predeal până în Buşteni, iar în sens invers de la Sinaia până la Buşteni şi la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti. Există coloană de maşini şi pe DN73A Râşnov – Predeal, la intersecţia cu DN1.

În judeţul Braşov, în zona Dârste, un echipaj de poliţie le recomandă conducătorilor auto care pornesc din Braşov către Bucureşti să circule pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, pentru a evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei. Pe DN1A, cu toate că circulaţia s-a intensificat, nu au apărut probleme semnificative de trafic până în acest moment.

Automobiliştilor care pleacă din zona Bran-Moieciu le reamintim că pot folosi rutele DN73 Braşov – Bran – Piteşti, A1 Piteşti – Bucureşti sau DN73 Braşov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ – Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti, cu precizarea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi.

Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti poate prelua fără probleme valorile ridicate de trafic, însă este posibil ca înainte de lăsarea serii să se circule în coloană la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti. Îi sfătuim pe conducătorii auto care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Vămile sunt supraaglomerate

Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, amplasat pe autostradă, este cel mai aglomerat de la frontiera cu Ungaria, deşi are câte zece artere pe fiecare sens de circulaţie. Cu toate acestea, şoferii au aşteptat şi o oră şi jumătate pentru verificarea documentelor, autorităţile estimau un timp de aşteptare de 40 de minute. Potrivit Biroului de presă al Poliţiei de Frontieră Arad, în ultimele 24 de ore, Nădlac II a fost tranzitat de aproape 11.000 de persoane. Aglomeraţie a fost înregistrată şi la intrarea în ţară, duminică seară, când s-a aşteptat pentru control până la 70 de minute.

sursa: libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×