Carousel hot news

ROM NIA, CALIFICATĂ LA EURO 2016. Puiu îl face TITULAR cu grecii pe “ACCIDENTATUL” Budescu

ROM NIA, CALIFICATĂ LA EURO 2016. Pompiliu Popescu, medicul echipei naţionale, l-a asigurat în cursul zilei de sîmbătă pe Anghel Iordănesacu că Budescu, Hoban şi Sănmărtean sînt apţi de...
Autor: Daniel Vlad | 06.09.2015 | 12:01

ROM NIA, CALIFICATĂ LA EURO 2016. Pompiliu Popescu, medicul echipei naţionale, l-a asigurat în cursul zilei de sîmbătă pe Anghel Iordănesacu că Budescu, Hoban şi Sănmărtean sînt apţi de joc pentru meciul cu Grecia, deşi au acuzat unele probleme medicale după partida cu Ungaria.

ROM NIA, CALIFICATĂ LA EURO 2016.  Anghel Iordănescu era destul de îngrijorat după partida naţională a României cu Ungaria la conferinţa de presă. Motivul? “Pompiliu Popescu m-a anunţat că avem probleme medicale cu trei-patru jucători. Printre aceştia sînt Sănmărtean, Hoban şi chiar dacă probabil o să vă vină să rîdeţi, Budescu acuză şi el unele dureri. Vom vedea în zilele următoare ce o să se întîmple şi pe cine vom putea să îi recuperăm dintre ei”, a spus “Generalul”.

Un fotbalist imens atrage atenţia: „Mi-e teamă de meciurile în care eşti favorit”

ROM NIA, CALIFICATĂ LA EURO 2016.  Hoban le-a dat cele mai mari emoţii

ROM NIA, CALIFICATĂ LA EURO 2016.  În aceste condiţii, Anghel Iordănescu a ţinut în priză încă de la primele ore ale dimineţii întreg staff-ul medical, iar Pompiliu Popescu i-a dat vestea cea mare în cursul serii de sîmbătă antrenorului.Puiule, toţi băieţii sînt ok. Chiar şi Hoban. Nici cu Budescu şi Sănmărtean nu sînt mari probleme. Te poţi baza pe ei pentru meciul cu Grecia”, i-a spus medicul selecţionerului.

Ultima oră: Ianis Hagi, la naţională !? Atac FURIBUND la selecţioner!

ROM NIA, CALIFICATĂ LA EURO 2016. FANATIK.RO a aflat că Ovidiu Hoban s-a ales cu o julitură pe tibie după ce pe finalul jocului atacantul maghiarilor Szalai l-a lovit puternic. Pentru meciul de luni seară (21:45, pe “Arena Naţională”, LIVE TEXT pe FANATIK.RO) va fi apt de joc şi Mihai Pintilii, după suspendarea pentru cartonaşe galbene, dar, din aceeaşi cauză va lipsi, de această dată, Alex Chipciu.

VIDEO. Bătaie ca în filme la meciul Şahtarului! Lucescu, gest EXTREM!

ROM NIA, CALIFICATĂ LA EURO 2016.  Strategia “Generalului”

ROM NIA, CALIFICATĂ LA EURO 2016. Intrat în joc cu doar 15 minute înainte de ultimul fluier al arbitrului la Budapesta, Constantin Budescu n-a reuşit lovitura pe final, ba mai mult, selecţionerul Anghel Iordănescu anunţa după meci că atacantul Astrei se numără printre jucătorii cu “probleme medicale”.

ROM NIA, CALIFICATĂ LA EURO 2016. Este o strategie a “Generalului” sau nu, sursele FANATIK.RO susţin că Iordănescu intenţionează să-l folosească pe Budescu încă din primul minut cu Grecia, mai ales că Lucian Sănmărtean a avut o evoluţie palidă cu Ungaria.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!