ADVERTISEMENT
Carrefour

Preţurile biletelor la meciurile din România ale Simonei Halep. Când e România – Canada

Federaţia Română de Tenis a anunţat cât vor plati spectatorii români care vor veni la România - Canada
Autor: Alex Bradescu | 17.11.2017 | 09:29
Preţurile biletelor la meciurile din România ale Simonei Halep. Când e România - Canada

Federaţia Română de Tenis a anunţat preţurile biletelor pentru întrâlnirea din Fed Cup, România – Canada, care va avea loc la Cluj. Cele cinci meciuri contând pentru Grupa Mondială 2, în care vor evolua Simona Halep şi Sorana Cîrstea, se vor disputa astfel: primele două partide de simplu sâmbătă, 10 februarie, iar meciul de dublu şi celelalte două de simplu vor fi duminică, 11 februarie. 

ADVERTISEMENT

Preţurile biletelor pentru întâlnirea găzduită de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca sunt: 110 lei (inel 1), 90 lei (inel 2) şi 75 lei (inel 3). Pe o comandă pot fi achiziţionate cel mult 4 bilete pentru fiecare din cele două zile. Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc, deţinătoare ale unui bilet valabil.

În 2015, Bouchard n-a dat mâna cu Dulgheru în duelul România – Canada de la Montreal

ADVERTISEMENT

Întâlnirea dintre România şi Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II, are loc în perioada 10-11 februarie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. România şi Canada s-au mai duelat la Bucureşti, iar întâlnirea, câştigată atunci de fetele noastre, a rămas în istorie pentru un motiv care nu are legătură cu tenisul. 

Înainte de meciuri, la stabilirea programului, Eugenie Bouchard, vedeta echipei canadiene, a refuzat să-i strângă mâna Alexandrei Dulgheru. Jucătoarea canadiană a motivat gestul cu explicaţie cel puţin puerilă: “Nu vreau să arăt respect faţă de adversare. Suntem duşmani pe teren, iar aici deja pregătim meciul“. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!