Galerie foto. Fetele noastre au făcut senzaţie înainte de Fed Cup! Cum arată cea mai frumoasă naţională

Alex Bradescu   
in Galerie foto
08/02/2018, 21:47
Galerie foto. Fetele noastre au făcut senzaţie înainte de Fed Cup! Cum arată cea mai frumoasă naţională GALERIE FOTO

Jucătoarele române au participat la dineul oficial de la Cluj, înaintea confruntării de Fed Cup dintre România şi Canda, care va avea loc în acest weekend. Chiar dacă nu face parte din echipa României, din cauza unei accidentări suferite la Australian Open, Simona Halep a fost prezentă la dineul oficial.

Fetele nostre au fost îmbrăcate în “uniforma” de gală, rochii de seară care au atras toate privirile celor prezenţi.  Sorana Cîrstea, Irina Begu, Ana Bogdan şi Raluca Olaru alcătuiesc echipa României la această confruntare cu Canada. 

România – Canada se joacă în week-end

România întâlneşte Canada în turul 1 al grupei 2 Mondiale a Fed Cup. Meciurile se dispută în Sala Polovalentă din Cluj, care va fi plină la fiecare meci. 

Prima partidă se va disputa în zilele de sâmbătă şi duminică. Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al reprezentativei noastre, afirmă chiar că România poate câştiga Fed Cup. 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Zahovic! Ce ofertă i-a făcut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.