România are gânduri mari şi fără Simona Halep: “Putem câştiga Fed Cup!”

Alex Bradescu   
in Simona Halep
06/02/2018, 16:49
România are gânduri mari şi fără Simona Halep: “Putem câştiga Fed Cup!”

Reprezentativa României de Fed Cup poate da lovitura în acest sezon de Fed Cup. O spune chiar căpitanul nejucător al echipei, Florin Segărceanu, înainte de partida de la Cluj împotriva Canadei, în primul tur al grupei II Mondiale. 

“La ce lot avem şi prin faptul că avem şi fete care joacă bine la dublu noi putem să ajungem în prima Grupă Mondială şi să ne apropiem de finala Fed Cup. Sunt convins de acest lucru. Dar lucrurile trebuie luate pas cu pas, sper să nu avem probleme de sănătate, pentru că tenisul e foarte dur. Vedeţi că Simona Halep s-a accidentat şi acest lucru i se poate întâmpla oricui”, a spus Florin Segărceanu. 

Romania – Canada. Cum a ajuns Ana Bogdan să o înlocuiască pe Halep

Simona Halep nu va evolua la Cluj, fiind chinuită de o accidentare după turnelul de la Melbourne. În locul ei va evolua Ana Bogdan (locul 86 WTA), iar Florin Segărceanu a explicat cum a ajuns să o nominalizeze pe ea pentru a o înlocui pe numărul 2 mondial. Celelalte componente ale echipei sunt Sorana Cîrstea (38 WTA), Irina Begu (37 WTA) şi Raluca Olaru (45 WTA la dublu).

“Ne pare rău că Simona nu va intra pe teren, dar va fi acolo cu noi. Sper să iasă bine, să câştigăm acest meci şi toată lumea să fie fericită. Ana Bogdan a evoluat bine în ultima perioadă şi este în premieră la Fed Cup. Nu a fost greu să o aleg. Eu le-am luat pe rând şi le-am întrebat, în ordinea clasamentului. Mai întâi am vorbit cu Mihaela Buzărnescu, dar programul ei era puţin diferit şi a preferat în perioada asta să se axeze pe mai mult turnee pentru a creşte în clasament”, a spus Segărceanu. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.