Pariuri sportive

România – Cehia la EURO handbal 2018. Online TV, cote pariuri și informații utile

Autor: BETMAG | 01.12.2018 | 11:56
România - Cehia la EURO handbal 2018. Online TV, cote pariuri și informații utile
România - Cehia la EURO handbal 2018. Online TV

România – Cehia la EURO handbal 2018 se vede online la TV cu streaming de calitate începând cu ora 19:00. Betmag.ro îți prezintă cele mai interesante cote pariuri și informații utile înaintea meciului de la Campionatul European de handbal feminin. 

România – Cehia la EURO handbal 2018

Fanii handbalului au toate motivele de bucurie în decembrie, când se joacă EURO 2018 la handbal feminin. Naţionala noastră este şi ea prezentă, fiind repartizată într-o grupă cu Cehia, Germania şi Norvegia. Meciurile sunt programate pe 1, 3, respectiv 5 decembrie 2018.

România – Cehia la EURO handbal 2018 Online TV

România – Cehia LIVE VIDEO online EURO handbal 2018

Debutul este împotriva Cehiei, naţională în faţa căreia trebuie să ne luăm revanşa după ce anul trecut ne-a bătut la Campionatul Mondial, scor 28-27. Meciul începuse foarte bine pentru naţionala tricoloră, care conducea cu 17-14 la pauză, însă în repriza a doua am marcat doar 10 goluri, în timp ce adversarele au reuşit să înscrie tot de 14 ori şi să se califice mai departe în sferturile de finală ale competiţiei.

România – Cehia la EURO handbal 2018 cote pariuri

Forma jucătoarelor din Cehia este foarte bună, având nu mai puţin de şapte meciuri la rând fără înfrângere, dintre care două meciuri terminate la egalitate. În ultimul joc de pregătire înainte de Campionatul European, Cehia s-a impus cu 22-20 în faţa vecinelor din Slovacia, iar acum par într-o formă destul de bună. Cu toate acestea, bookmakerii nu le dau prea multe şanse în faţa româncelor, având pentru un succes cota 5.00. Ca o comparaţie, când Cehia s-a impus anul trecut în faţa României avea o cotă pentru victorie mai mare, 6.20.

Cum vezi online Europeanul de handbal 2018

Naţionala noastră are cel mai uşor meci în prima rundă, urmând apoi duelul cu Germania, mai dificil decât cel cu Cehia, iar în ultimul joc întâlnim Norvegia, cea mai puternică naţională a momentului în handbalul feminin. Fetele noastre sunt conştiente de miza acestui joc, aşa că sunt foarte motivate să înceapă cu dreptul şi să câştige la o diferenţă de scor cât mai mare.

România – Cehia la EURO handbal 2018

Campionatul Mondial de handbal a debutat cu o surpriză, Rusia reuşind să se impună în faţa gazdelor din Franţa, cota pentru acest succes fiind 3.22. În a doua zi a turneului surprizele nu au existat, în toate cele trei meciuri impunându-se favoritele. Ziua a început cu succesul celor din Serbia în faţa polonezelor (33-26), apoi Danemarca a învins Suedia (30-29), pentru ca în ultimul meci al zilei Muntenegru să câştige în faţa Sloveniei, scor 36-32.

Astăzi sunt programate patru meciuri, două de la ora 16:00 şi două de la ora 19:00. Primele două partide pun faţă în faţa naţionalele din Ungaria şi Olanda, respectiv Norvegia şi Germania. De la ora 19:00 este meciul care ne interesează cel mai mult, România – Cehia, dar şi duelul dintre Spania şi Croaţia.

România – Cehia la EURO handbal 2018

Casele de pariuri sunt de părere că naţionala României nu are cum să rateze victoria în primul meci de la EURO 2018, aşa că au oferit pentru un succes cota 1.32. De partea cealaltă, Cehia este cotată cu 5.00, în timp ce un egal are cota 9.61. Cote interesante sunt şi pentru numărul de goluri marcate, limita fiind setată la 52.5. Dacă se repetă scorul din ultimul meci direct, 28-27, această limită este depăşită fără mari probleme.

România – Cehia este cel mai echilibrat duel al zilei din punct de vedere al cotelor, chiar dacă naţionala noastră este favorită. În celelalte partide, Olanda are 1.27 cu Ungaria, Norvegia 1.13 cu Germania şi Spania 1.18 împotriva Croaţiei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!