Sport

România-Cehia 31-28. Debutăm perfect la Europeanul de handbal! Buceschi, Neagu și Dumanska au fost la înălțime!

01.12.2018 | 20:26
RomaniaCehia 3128 Debutam perfect la Europeanul de handbal Buceschi Neagu si Dumanska au fost la inaltime

România a debutat cu dreptul la Campionatul European de handbal feminin din Franța. Chiar la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, fetele noastre au învins Cehia, scor 31-28 , și au preluat șefia grupei, după ce Germania a produs șocul zilei în duelul cu Norvegia, scor 33-32. Vezi toate detaliile meciurilor de la EURO 2018 de handbal feminin, echipele, comentariul, marcatorii, statistici si clasamentul tin timp real accesând aplicaţia de mai jos

Eliza Buceschi, desemnată jucătoarea meciului, și Cristina Neagu au avut o seară grozavă pe faza de atac, marcând împreună mai bine de jumătate din golurile naționalei. Totodată, Dumanska a fost la înălțime în poartă. Următorul meci al României este programat pe 3 decembrie cu Germania, un duel ce ne poate aduce deja calificarea în următoarea fază a competiției.


Final de meci. Ne impunem cu 31-28!

Geiger înscrie un gol important, iar antrenorul Cehiei solicită timeout 28-24 ROMÂNIA

Timeout Cehia
Timeout Cehia

Cehoaicele vin la doar trei goluri 27-24 ROMÂNIA

Udriștioiu face legea în banda dreaptă și distanțează România 26-20 ROMÂNIA

Buceschi înscrie un gol pentru România după multă vreme 24-19 ROMÂNIA

Momente bune de joc pentru Cehia, care înscrie trei goluri la rând 23-18 ROMÂNIA

Neagu și Buceschi se distrează cu apărarea cehoaicelor, iar fiecare acțiune se termină cu gol 23-15 ROMÂNIA

Marchează și Cristina Neagu 20-13 ROMÂNIA

Gol Cristina Neagu
Gol Cristina Neagu

Eliza înscrie primul gol al României din repriza secundă 18-12 ROMÂNIA

Pauză! Buceschi a fost cea mai bună marcatoare a noastră, cu cinci goluri 17-11 ROMÂNIA

Ecart de șase goluri. Cel mai mare de până acum 15-9 ROMÂNIA

Cel de-al doilea meci, România – Germania se vede live stream la EURO handbal 2018

Gafă uriașă! Antrenorul Cehiei trimite pe teren o jucătoare eliminată! Jucăm în dublă superioritate 13-8 ROMÂNIA

Dulba inferioritate
Dulba inferioritate

Cehoaicele se apropie la trei goluri 10-7 ROMÂNIA

Cristina Neagu arată de ce e cea mai bună jucătoare din lume. Time-out Cehia 8-3 ROMÂNIA

Neagu marchează și ea 6-1 ROMÂNIA

Dragu mărește diferența, iar Dumanska face minuni în poartă 4-1 ROMÂNIA

Eliza Buceschi pătrunde superb și înscrie 2-1 ROMÂNIA

A început meciul!

18:56 – Fetele noastre au intonat imnul chiar de ziua națională a României

Imnul României
Imnul României

18:53 – Au mai rămas doar câteva minute până la startul jocului

Meciul România – Cehia are loc sâmbătă, 1 decembrie, de la ora 19:00, în cadrul grupei D a turneului final al Campionatului European organizat de Franţa, între 29 noiembrie – 16 decembrie. Este primul meci de la acest turneu final pentru fetele pregătite de selecţionerul spaniol Ambros Martin şi este o imensă dorinţă de victorie în tabăra lor, mai ales că au de luat o importantă revanşă. Jocul va putea fi vizionat pe micile ecrane în exclusivitate pe două posturi concomitent, TVR HD şi TVR 1, acesta din urmă transmiţând doar partidele României şi online pe FANATIK.ROV


Aşadar este primul meci al echipei României la acest turneu final şi obiectivul cu care s-a plecat la drum este o clasare în primele şase locuri. Pentru aceasta, fireşte, primul pas este să fie depăşită prima fază a grupelor, adică să ne clasăm pe unul dintre locurile 1-3 în această grupă D. Bine ar fi să o facem cu cât mai multe victorii, pentru că vom intra apoi în a doua fază pe grupe cu această zestre mai bogată sau mai săracă de puncte. Teoretic, meciul cu Cehia ar părea cel mai abordabil, prin prisma valorii loturilor, dar la fel ne-am bucurat şi la turneul final al CM 2017 că vom juca împotriva Cehiei în optimi şi bucuria s-a transformat într-o imensă tristeţe.

România – Cehia Live Stream Online la TVR HD şi TVR 1

România – Cehia LIVE STREAM ONLINE CE DE HANDBAL FEMININ. Partida România – Cehia se joacă sâmbătă, 1 decembrie, de la ora 19:00, la Brest, în cadrul grupei D a turneului final al CE de handbal feminin şi va transmisă în exclusivitate de TVR HD şi TVR 1. Totodată o puteţi urmări în format LIVE VIDEO accesând FANATIK.RO. Cehia a produs una dintre marile surprize ale CM 2017, reuşind să ne elimine cu scorul de 28-27, iar Cristina Neagu nu a uitat nici un moment acel meci şi promite că acum va fi cu totul altfel, mai ales că partida are loc şi într-o zi cu totul specială pentru poporul român, ziua naţională şi totodată 100 de ani de la Marea Unire a Transilvaniei cu România din 1918.

România se prezintă la acest turneu având un lot omogen valoric, iar infuzia de tineret poate fi un factor câştigător. În poartă sunt două jucătoare tinere, Dedu şi Dumanska, dar cu evoluţii apreciate, iar în toate compartimnetele putem vorbi de o infuzie de tinereţe în jurul celei mai bune jucătoare a lumii, Cristina Neagu. Specialiştii văd România terminând grupa pe poziţia secundă, în spatele Norvegiei şi înaintea Germaniei şi Cehiei.

Campionatul European de handbal feminin Live Video Online pe Fanatik.ro

România – Cehia  LIVE STREAM ONLINE TV CE HANDBAL FEMININ. Meciul cu Cehia se doreşte a fi revanşa pentru episodul dureros de la Mondial, dar asta nu înseamnă că jucătoarele vor intra pe teren dornice să termine mai repede adversarul. Dimpotrivă, componentele lotului naţional au subliniat că vor căuta să fie pe tot parcusul meciului extrem de lucide, atente la faza defensivă şi să speculeze la maxim toate oportunităţile de a înscrie pe care le vor avea.

România - Cehia CE handbal feminin. La mondialul din 2017 Cehia a produs o mare surpriză. A învins România în optimi cu 28-27
România – Cehia CE handbal feminin. La mondialul din 2017 Cehia a produs o mare surpriză.

Cehoaicele au moralul bun, ca de obicei ele nu au nici un obiectiv, simpla prezenţă la turneul final fiind un rezultat bun pentru ele. Faptul că ne-au eliminat la turneul final al CM din 2017 le face să fie mai încrezătoare, să abordeze jocul cu curaj. Cea mai bună handbalistă a lor, Iveta Luzumova, cea care a fost coşmarul nostru în urmă cu un an spune că România trebuie să se aştepte la un nou meci foarte greu din partea ei şi a coechipierelor sale.