Fotbal intern

Tata Puiu a făcut SHOW: “Citiţi voi din hîrtiile astea!”

Anghel Iordănescu, Andrei Prepeliţă, Mihai Roman şi Gabi Enache au vorbit într-o conferinţă de presă înaintea meciului pe care România îl joacă cu Danemarca. ...
17.11.2014 | 13:24
Tata Puiu a facut SHOW Cititi voi din hirtiile astea

Anghel Iordănescu, Andrei Prepeliţă, Mihai Roman şi Gabi Enache au vorbit într-o conferinţă de presă înaintea meciului pe care România îl joacă cu Danemarca. 

La finalul conferinţei, tata Puiu a fost autorul unui episod amuzant. În momentul în care a fost întrebat despre diagnosticul care i-a fost pus lui Gabi Torje, acesta a explicat: “V-aş ruga să luaţi voi hîrtiile astea să le citiţi, că eu sînt nepregătit. Am venit fără ochelari şi, în plus, ştiţi cum scriu doctorii”. 

“Am apreciat victoria şi cele trei puncte cu Irlanda de Nord care ne-au condus în fruntea clasamentului. Consider că a fost un meci bun, cu foarte multe momente bune, pe care l-am controlat de la cap la cap la coadă. În mod special în repriza a doua. Satisfacţia a fost specială datorită celor două goluri marcate. Aşa cum cunoaşteţi, după meciul cu Irlanda de Nord au apărut cîteva modificări în lot. Au venit Mihai Roman, care debutează, Adi Popa, după accidentarea lui Gabi Torje. După aceste două jocuri, naţionala trebuie să aducă jucători cu sînge proaspăt. Mă gîndesc şi la revanşa cu Danemarca, dar mai mult mă gîndesc la viitor, la ce se va întîmpla de acum încolo cu echipa. N-a fost obiectivul meu să revin la echipa naţională, dar apoi totul a venit de la sine”, a declarat Anghel Iordănescu la conferinţa de presă.

“Să nu amestecăm fotbalul cu politica. Sîntem aici să-i facem fericiţi pe toţi românii. Echipa naţională este a tuturor şi noi avem obligaţia să le aducem bucurie. Dar dacă îi face plăcere, cu dragă inimă, e bine primit în orice moment. Oricine ar fi cîştigat îi lansăm această invitaţie de a veni la meci. De altfel, noi ieri am participat la vot, ne-am îndeplinit această obligaţie, acest drept din Constituţie. În rest, noi avem nevoie să fie alături de noi cei care iubesc fotbalul. Iar noi avem obligaţia de a-i face să ne iubească”, a mai spus Iordănescu.

“Ne aşteaptă un meci greu cu Danemarca, ei au o echipă bună, cu fotbalişti care joacă în campionate puternice. Dar sperăm să cîştigăm, fiindcă victoriile aduc victorii. Atmosfera la meciul cu Irlanda a fost una frumoasă, la fel cum s-a întîmplat la toate meciurile pe care le-am jucat pînă acum acasă. Avem moralul bun, conducem în grupă. Orice meci contează şi în amicale, pentru coeficientul UEFA”, a spus şi Andrei Prepeliţă.

“Sper ca prin evoluţia ema de la Pandurii să adun cît mai multe selecţii, să nu mă opresc. Pentru noi este foarte important să facem meciuri cît mai bune, să aducem victorii, să-i bucurăm pe toţi românii”, a declarat Mihai Roman la conferinţa de presă.

“Cu Danemarca mi-aş dori să jucăm la fel de bine ca şi împotriva Irlandei de Nord, iar evoluţiile noastre să ne ducă la turneul final din 2016. Noi aşteptăm suporterii să vină în continuarea să ne susţină, la fel cum au făcut-o şi pînă acum, iar noi trebuie să le mulţumim printr-o victorie în meciul cu Danemarca”, a completat Gabi Enache.