Carousel hot news

ROM NIA – DANEMARCA. Naţionala revine în top 20

ROM NIA - DANEMARCA. După succesul cu nord-irlandezii, echipa lui Iordănescu va urca încă o poziţie în clasamentul FIFA, unde e acum pe 21, profitînd şi de dezastrul Greciei, 0-1 cu Feroe....
Autor: Mircea Dominte | 18.11.2014 | 11:07
ROM NIA - DANEMARCA. Naţionala revine în top 20
Bucurie in echipa romaneasca la marcarea celui de-al doilea gol

ROM NIA – DANEMARCA. După succesul cu nord-irlandezii, echipa lui Iordănescu va urca încă o poziţie în clasamentul FIFA, unde e acum pe 21, profitînd şi de dezastrul Greciei, 0-1 cu Feroe.

ROM NIA – DANEMARCA. Victoria cu Irlanda de Nord, 2-0, obţinută în aceeaşi zi în care Grecia a fost învinsă acasă de Feroe, va propulsa luna viitoare “naţionala” României în top 20 al clasamentului FIFA-Coca Cola. La conferinţa de presă de ieri, Anghel Iordănescu n-a uitat de acest aspect: “Cu Danemarca ţin foarte mult să înregistrăm un rezultat pozitiv. Un succes ne-ar aduce în clasamentul FIFA un loc superior celui pe care sîntem acum, iar acest lucru ar însemna enorm pentru moralul nostru”. “Tricolorii” n-au mai fost în Top 20 din martie 2009, cînd se aflau sub comanda lui Victor Piţurcă. Fostul selecţioner a preluat echipa naţională în august 2011, într-un moment extrem de nefast, cînd România se afla pe locul 54 în clasamentul mondial.

Sursa: gsp.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!