Fotbal intern

România U21 – Danemarca U20 1-0. Drăguș le aduce victoria “tricolorilor mici” în amicalul susținut înainte de EURO 2019! VIDEO

25.03.2019 | 20:51
Romania U21  Danemarca U20 10 Dragus le aduce victoria tricolorilor mici in amicalul sustinut inainte de EURO 2019 VIDEO

Meciul amical România U21 – Danemarca U20 s-a jucat luni, 25 martie, iar elevii lui Mirel Rădoi s-au impus cu 1-0, după golul înscris de Denis Drăguș în minutul 42. Acesta a fost al doilea joc test al echipei pregătite de Mirel Rădoi în cadrul ministagiului de pregătire din Spania. În primul joc tricolorii au pierdut cu 1-0 în fața Spaniei U21, una dintre forțele dintotdeauna la acest nivel de pe bătrânul continent, arătând și lucruri bune, dar și unele probleme care trebuie remediate în perspectiva participării la turneul final al CE din această vară, din Italia.

Min. 90. Final de meci!
Min. 75. Florinel Coman trece bine pe banda stângă, pătrunde în careu și șutează la colțul lung, dar portarul danez respinge în corner.
Min. 70. Intră Sorescu, Vlad Dragomir și Gheorghe, ies Tudorie, Fulop și Butean.
Min. 65. Lorand Fulop cade în careul advers, dar arbitrul acordă fault în atac.
Min. 61. Moruțan, Nedelcu și Drăguș sunt înlocuiți de Coman, Casap și Drăghici.
Min. 48. Lorand Fulop cade în careul danezilor, iar jucătorii echipei naționale a României U21 cer penalty. Arbitrul lasă jocul să continue.
Min. 42. GOL ROMÂNIA U21. Denis Drăguș șutează puternic de la mare distanță, iar balonul se duce direct în vinclu, la colțul lung.
Min. 35. Ricardo Grigore greșește, dar Pașcanu intervine și îndepărtează pericolul.
Min. 27. Dragoș Nedelcu trimite de la mare distanță, dar mingea este deviată în corner de portarul echipei naționale a Danemarcei U20.
Min. 4. Moruțan trimite de la 7 metri, dar balonul este blocat de fundașii danezi.


UPDATE. Echipele de start:

România: 12.Căbuz – 19. Butean, 4. Pașcanu-cpt, 5. Grigore, 2. Boboc – 16. Nedelcu, 17. Olaru – 13. Moruțan, 21. Fulop, 10. Drăguș – 14. Tudorie. Selecționer: Mirel Rădoi
Rezerve: 23. Vlad – 3. Ștefan, 6. Ghiță, 7. Coman, 8. Casap, 9. Drăghici, 11. V. Gheorghe, 15. Sîntean, 18. Rus, 20. Ciobanu, 22. Sorescu, 24. Dragomir.

Danemarca: 1.Jensen – 6. J. Sorensen, 4. Kaltoft-cpt., 5. Bech – 2. Anyembe, 9. Laursen, 13. Strunck, 8. Eskesen, 15. Amundsen – 7. Lunding, 10. Odgaard. Selecționer: Knudsen Lars
Rezerve: 16.Christensen – 3. Ibsen, 11. Sorensen, 12. Buur, 14. Hjulmand, 17. Vesterlund, 18. Marcussen, 19. Abou Ali, 20. Roerslev


UPDATE. Fabio Capello, fostul selecționer al Italiei, urmărește meciul amical dintre România U21 și Danemarca U20.


UPDATE. Situație incredibilă înaintea meciului dintre România U21 cu Danemarca U20. Adversarii tricolorilor nu au ajuns la Marbella Football Centerl, deoarece aceștia au mers la un akt stadion. Startul meciului s-a amânat cu 15 minute.


România – Danemarca U 21 Live Stream Online pe TVR HD și pe canalul de Youtube FRF

Partida amicală dintre România și Danemarca la nivelul reprezentativelor U21 se joacă luni, 25 martie, de la ora 19:00 la Marbella. Mirel Rădoi așteaptă de această dată un joc mult mai ofensiv, mai consistent din partea elevilor săi, chiar dacă, în bună parte, în acest turneu sunt foarte multe piese importante din rândul celor care au obținut calificarea la turneul final absente, din motive de sănătate sau pentru că au fost convocați la naționala mare de către Cosmin Contra. Jocul este televizat pe TVR HD și pe canalul de Youtube al FRF, plus pe pagina de Facebook a Federației. Și îl puteți urmări în format LIVE VIDEO și intrând pe site-ul FANATIK.RO.

În acest al doilea meci al stagiului din Spania Mirel Rădoi nu îl va avea pe teren pe căpitanul echipei naționale, omul care are acele discursuri motivatoare extraordinare în vestiar, portarul Ionuț Radu. Acesta a părăsit deja cantonamentul echipei naționale și a revenit în Italia, la pregătirile echipei sale de club, Genoa. Nu are nici o problemă medicală, însă așa a fost înțelegerea, să apere doar în primul meci, apoi să revină la club.

România - Danemarca U21 în al doilea meci de pregătire din Spania. Primul a fost pierdut (vezi faza golului) cu 1-0 în fața Spaniei
România – Danemarca U21 în al doilea meci de pregătire din Spania. Primul a fost pierdut (vezi faza golului) cu 1-0 în fața Spaniei

Rădoi vrea de această dată un joc ofensiv

Rădoi are dispoziție încă doi portari, Cătălin Căbuz de la Hermanstadt și Andrei Vlad de la FCSB, dar cel mai probabil în meciul cu Danemarca va fi folosit Căbuz, care este titular la echipa de club, joacă meci de meci, față de Vlad, doar rezerva lui Bălgrădean la FCSB. Cu siguranță selecționerul echipei de tineret va face și alte modifcări în echipa de start, interesul lui fiind să îi vadă la lucru pe toți jucătorii convocați.

În primul meci, pierdut cu 1-0 în fața Spaniei, România a jucat destul de bine faza defensivă, primind gol abia în ultima treime a meciului, însă a construit mult prea puțin, nu a reușit să închege în terenul advers mai mult de două-trei pase și astfel a ajuns foarte rar și puțin periculos la poarta adversă. Singura ocazie cu adevărat mare a venit în ultimul minut, mult prea puțin pentru o națională calificată la turneul final.