Pariuri sportive

Romania – Danemarca : Un pariu de cota 5.00 cu şanse mari de reuşită!

De mare importanta pentru echipa nationala a Romaniei, meciul cu Danemarca, programat duminica in cadrul campaniei de calificare la CM 2018, vine cu o oferta speciala pentru pasionatii de pariuri...
26.03.2017 | 18:59
Romania  Danemarca  Un pariu de cota 500 cu sanse mari de reusita

De mare importanta pentru echipa nationala a Romaniei, meciul cu Danemarca, programat duminica in cadrul campaniei de calificare la CM 2018, vine cu o oferta speciala pentru pasionatii de pariuri sportive.

Intr-o analiza video a perspectivelor partidelor de pe 26 martie din Grupa E, Ilie Dumitrescu prezinta si cota promotionala oferita de agentia de pariuri online clientilor noi: 5,00 in loc de 1,12 pentru situatia in care se marcheaza cel putin un gol (de catre oricare echipa) in partida Romania – Danemarca de la Cluj-Napoca. Sansele de reusita sunt imense, daca ne uitam doar la statistici: Romania are 39 de meciuri consecutive gazduite in preliminariile Campionatelor Mondiale in care nu s-a consemnat un egal cu scor 0-0.

gol-in-meci-cota-5-oferta

“Unibet v-a pregatit o oferta speciala la meciul Romania – Danemarca. Jucatorii care isi deschid un cont nou vor beneficia de o cota excelenta (5,00) pentru cel putin un gol marcat in meciul de la Cluj. Valoarea obisnuita pentru un astfel de pariu este 1,12, asa ca beneficiul este usor de sesizat! Iar sansele de succes sunt destul de mari, daca luam in calcul ca ultima remiza alba la un joc al Romaniei din preliminariile mondiale s-a inregistrat in 1985, cand am gazduit echipa Angliei”, explica Ilie Dumitrescu, Ambasador Unibet.


Acesta nu doar ca spera la o victorie a Romaniei, dar o considera foarte posibila si absolut necesara, recomandand si pariul special: victorie Romania, cota 2,05, cu miza returnata in caz de scor egal. Chiar daca echipa noastra nu are pana acum vreo victorie pe teren propriu in actualele preliminarii, trebuie amintit ca Romania conduce Danemarca la meciuri directe castigate, cu 4-3.

romania-castiga-cu-dnb

“Romania nu are decat varianta victoriei in meciul cu Danemarca, pentru a continua cu sanse cursa pentru Mondialul din Rusia. Calculele calificarii au devenit complicate si cred ca un alt rezultat nu ne-ar ajuta deloc. Un succes in acest joc ar putea fi “certificatul de nastere” al unei noi generatii, iar tricolorii ar trebui sa speculeze momentul. Pentru un meci atat de important, Unibet le-a pregatit fanilor un pariu special”, continua fostul star al Nationalei.

Ilie Dumitrescu analizeaza mai departe statistica si observa ca in toate partidele oficiale Romania – Danemarca ambele echipe au inscris cel putin o data. Scorurile sunt 6-1, 3-1, 2-5. Ultima intalnire, din 2003, a fost dramatica pentru echipa noastra, iar acum Expertul Unibet are speranta ca nu doar vor marca ambele echipe, ci Romania va inscrie cel putin un gol in plus fata de adversara sa. Cota pentru “ambele marcheaza” este 2,06 la Unibet.

ambele-dau-gol

Cu privire la celelalte doua partide din Grupa E, se poate spune ca in principal conteaza pentru Romania meciul dintre Muntenegru si Polonia. Aici, Ambasadorul Unibet anticipeaza valid un pariu 1X, considerand ca Muntenegru nu va pierde – cota 1,85: “Rezultatul ne intereseaza in mod direct. Echipa golgheterului Lewandowski este favorita, insa nu va avea viata usoara la Podgorica. Muntenegru este o echipa ambitioasa, capabila de surprize, asa cum am vazut la Cluj. Avantajul terenului propriu s-ar putea sa fie decisiv in acest joc”.

ambele-dau-gol