România, eliminată după un meci MARATON de Coreea de Sud

Gabriel Esanu   
in Sporturi
13/08/2016, 00:05
România, eliminată după un meci MARATON de Coreea de Sud

România a fost învinsă de Coreea de Sud în prima partidă de la întrecerea pe echipe la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. A fost un meci maraton, care a durat aproape patru ore, în care asiaticele s-au impus la general, scor 3-2.

Partida dintre România şi Coreea de Sud a început cu duelul dintre Elizabeta Samara şi J.H. Jeon, cîştigat categoric de sportiva asiatică, scor 3-0 la seturi.

Daniela Monteiro Dodean a egalat la unu confruntarea cu asiaticele după ce a învins-o categoric pe H. Suh, scor 3-0 la seturi. A urmat întîlnirea la dublu, în care Samara şi Szocs au dat o replică foarte bună super echipei coreencelor, dar au fost învinse în cele din urmă.

Eliza Samara a învins-o pe E. Yang pentru a duce confruntarea în set decisiv, acolo unde Suh s-a întîlnit cu Szocs. Românca a fost învinsă în cele din urmă, după o confruntare care a ajuns în set decisiv, cedat de Bernardette, scor 7-11.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×