Fotbal intern

Daniel Isăilă trage semnalul de alarmă după remiza cu Elveţia. “Greu abia acum începe!”

Echipa naţională a României Under 21 se află pe prima poziţie în clasamentul Grupei 8 din preliminariile Campionatului European 2019, după ce a remizat cu Elveţia, scor 1-1, într-un meci care...
05.09.2017 | 21:30
Daniel Isaila trage semnalul de alarma dupa remiza cu Elvetia Greu abia acum incepe

Echipa naţională a României Under 21 se află pe prima poziţie în clasamentul Grupei 8 din preliminariile Campionatului European 2019, după ce a remizat cu Elveţia, scor 1-1, într-un meci care a avut loc la Ovidiu, pe stadionul celor de la FC Viitorul Constanţa – vezi detalii.

Începutul în forţă a echipei naţionale a României Under 21 în preliminariile Campionatului European de Tineret din 2019 a surprins. “Tricolorii” au adunat 7 puncte în cele trei meciuri disputate până acum, iar Daniel Isăilă, selecţionerul echipei naţionale de tineret, este mulţumit de evoluţia jucătorilor săi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ROMANIA – ELVEŢIA 1-1 UNDER 21. “Puteam să şi câştigăm!”

“Nu ne îmbătăm cu apă rece, greul abia acum începe pentru noi, Adversarii ne iau în serios după aceste şapte puncte şi îşi iau măsuri de precauţie. Elveţia se califică deseori la turneele finale. Avem jucători foarte talentaţi, dar şi foarte tineri. Sunt băieţi de 17-18 ani şi, la această vârstp, se vede diferenţa de 2-3 ani. Putem să şi câştigăm am jucat bine, am avut ghinion, dar am avut şi noroc, pentru că puteam să şi pierdem. Sunt foarte mulţi jucători care joacă în campionat. Aşa le-am şi spus, să se bată să joace la echipele de club, pentru că doar aşa pot creşte”, a spus Daniel Isăilă pentru Digi Sport TV.

Echipa naţională a României Under 21 se află în aceeaşi grupă cu Portugalia, Ţara Galilor, Elveţia, Bosnia şi Liechtenstein.