Sporturi

România – Elveţia, în Fed Cup. S-a stabilit ordinea meciurilor. Când joacă Halep. Video

20.04.2018 | 12:13
România - Elveţia, în Fed Cup. S-a stabilit ordinea meciurilor. Când joacă Halep. Video

Update / “O să fie un meci dificil, cu multe emoţii. Sper să câştig şi să îmi treacă emoţiile până la start. Sper să câştig ambele partide. Federer nu mi-a trimis nici un mesaj, la turnee mă felicită mereu şi vorbim. Este prima oară când joc Fed Cup ca lider mondial, deci lumea se va aştepta să îmi câştig meciurile. Când îţi cântă imnul simţi că îţi iese inima din piept. Când am fost copilaş am fost şi fan Martina Hingis. Domnul Segărceanu a luat decizia de a merge pe Irina Begu, ţinând cont de jocul ei. Sper să fie decizia corectă”, a declarat Simona Halep.

“Duminică vom vedea unde ne situăm. Cred că acest teren este mai avantajos pentru Irina Begu şi nu Sorana, de asta am ales-o pe ea. A fost o decizie tactică, pe care nu a fost uşor să o iau”, a spus Florin Segărceanu.

“Va fi un meci foarte greu, am mai jucat cu Timea şi au fost meciuri strânse. Emoţiile sunt mari, vom vedea. Eu sunt sănătoasă şi joc pe suprafaţa mea favorită”, a spus Irina Begu.


Update / S-a stabilit ordinea partidelor din weekend. Simona Halep va juca în primul meci, sâmbătă, de la ora 13:00, cu Viktorija Golubic. Apoi se va disputa partida dintre Irina Begu şi Timea Bacsinszky. Duminică, de la ora 12:00, tot Simona Halep deschide balul, cu Timea Bacsinszky. Apoi se joacă Irina Begu – Viktorija Golubic şi confruntarea la dublu, Halep / Begu – Teichmann / Schnyder.

România – Elveţia, partidă din barajul pentru Grupa Mondială la FedCup, se va disputa în acest weekend la Cluj. “Tricolorele” pornesc ca mari favorite, în condiţiile în care aliniază un lot cu patru jucătoare în top 40 WTA, Simona Halep (1), Sorana Cîrstea (34), Irina Begu (38) şi Mihaela Buzărnescu (40). De partea cealaltă, cea mai bună jucătoare a Elveţiei este Timea Bacsinszky (46).

 

Indiferent de rezultat, aceasta va fi ultima confruntare pentru România în acest an în Fed Cup. O eventuală victorie ar însemna că Simona Halep şi compania vor avea ocazia să joace pentru trofeu în 2019. Ar urma să intre în urna outsiderelor, iar adversara se va alege dintre cele patru semifinaliste, Franţa, SUA, Germania şi Cehia.

România – Elveţia Fed Cup baraj Grupa Mondiala. Sâmbătă se joacă primele două partide

Primele două partide se vor disputa sâmbătă, cu Simona Halep aşteptată să deschidă balul, de la ora 13:00, cu a doua jucătoare a Elveţiei. Apoi, Bacsinszky o va înfrunta pe Irina Begu. Duminică se vor disputa celelalte partide de simplu, plus confruntarea de dublu, care ar putea fi decisivă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri