Fotbal intern

România-Elveţia. Puiu ŞOCHEAZĂ! Stanciu, OUT din echipă! Primul 11

UPDATE / Echipa de START! Tătăruşanu – Săpunaru, Chiricheş, Grigore, Raţ - Torje, Prepeliţă, Pintilii, Chipciu – Stancu, Keşeru  ...
15.06.2016 | 15:07
RomaniaElvetia Puiu SOCHEAZA Stanciu OUT din echipa Primul 11

UPDATE / Echipa de START! Tătăruşanu – Săpunaru, Chiricheş, Grigore, Raţ – Torje, Prepeliţă, Pintilii, Chipciu – Stancu, Keşeru  

ROMÂNIA-ELVEŢIA. UPDATE / După 1-2 în primul joc contra ţării gazdă, partidă pierdută în ultimele minute, elevii lui Anghel Iordănescu speră să se revanşeze contra naţionalei din Ţara Cantoanelor.

Totuşi, înfrîngerea în faţa “cocoşilor galici” a lăsat urme adînci în sînul lotului tricolor, fapt recunoscut chiar de “Tata Puiu”.

Sa sperăm că la meciul cu Elveţia vom avea din nou prestaţie bună, dar în acelaşi timp să speram că vom avea mai multă şansă şi vom cîştiga. Am trecut printr-o perioadă mai specială după meciul cu Franţa, în sensul că am văzut meciul de trei ori, l-am analizat şi cu băieţii noştri.

Regretăm că finalul a fost cel pe care-l cunoaşte toată lumea. Dar în acelaşi timp sperăm că putem confirma jocul bun cu Franţa. În ceea ce priveşte primul 11, mai asteptaţi pînă mîine seară (n.r. miercuri) şi vă veţi convinge. Starea lui Stancu de sănătate e bună, nu sînt probleme în acest moment. Eu sînt convins că el îşi doreşte foarte mult să joace şi va juca“, a spus Anghel Iordănescu la un post de televiziune.

********************************************************

Echipa naţională a României va juca împotriva Elveţiei, miercuri, de la ora 19:00, “Parc des Princes”, din Paris.

Anghel Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale a României se aşteaptă ca “tricolorii” să aibă un meci dificil contra naţionalei Elveţiei. “Tata” Puiu a vorbit despre atmosfera din cadrul lotului după meciul cu Franţa.

 “Este un meci extrem de important pentru fotbalul românesc şi pentru noi. Aş vrea să vă spun că după meciul cu Franţa am avut probleme cu refacerea fizică, mentală. Sperăm să vedem mîine că am reuşit să depăşim aceste lucuri. Am făcut o partidă bună cu Franţa, o partidă care a avut momente bune şi proaste. Am reuşit în startul celor două reprize să ne facem oportunităţi de a înscrie, dar trebuie să recunoaştem că francezii au meritat cele trei puncte. Atmosfera este una bună, o atmosferă de lucru. Întîlnim o echipă valoroasă şi o să avem un meci dificil. 

Trebuie să fim realişti. Sînt sigur că o să fie un meci greu. Elveţia este o echipă valoroasă. Au jucători care evoluează în campionate puternice. Sînt convins că o să fie un meci dificil. Ceea ce s-a întîmplat cu Franţa a trecut şi sper ca băieţii să repete jocul bun din primul meci. Să fie concentraţi şi motivaţi pentru că obiectivul FRF este ieşirea din grupe. 

Sîntem preocupaţi că am primit multe goluri în ultimele meciuri disputate pînă în acest meci, dar mă bucur şi că am înscris. Sperăm ca mîine să nu primim nici un gol şi să înscriem în continuare. 

Ne-am bucurat foarte mult că a înscris Stancu şi ne-a părut foarte rău că a ratat. Trebuie să înţelegem că oricine poate să rateze. 

Un antrenor găseşte mereu ceva să-şi reproşeze. Am un prim “11” conturat şi în funcţie de antrenamentul de astăzi o să luăm o decizie finală. Un antrenor încearcă să găsească cea mai bună soluţie”, a spus Anghel Iordănescu la conferinţa de presă.

ROMÂNIA-ELVEŢIA. Stancu este sigura problemă a lui Iordănescu, atunci cînd vrea să încropească primul 11. Fotbalistul nu este refăcut total după o răceală, astfel că Tata Puiu are mai multe variante de echipă.

Sigur va face însă două schimbări: Torje şi Keşeru vor fi titulari!

Dacă Stancu este refăcut:

Tătăruşanu – Săpunaru, Grigore, Chiricheş, Raţ – Pintilii, Hoban – Torje, Stanciu, Stancu – Keşeru

Dacă Stancu este out:

Tătăruşanu – Săpunaru, Grigore, Chiricheş, Raţ – Pintilii, Hoban – Chipciu, Stanciu, Torje – Keşeru