România fără Daum? La un pas să semneze cu un mare club englez

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
23/08/2016, 12:09
România fără Daum? La un pas să semneze cu un mare club englez

Selecţionerul României, Cristoph Daum, a făcut o declaraţie surprinzătoare, conform căreia România putea fi antrenată de un alt tehnician.

Cristoph Daum a avut negocieri avansate cu Aston Villa, club englez de mare tradiţie, dar care acum evoluează în Championship, liga a doua.

Noul patron al lui Aston Villa, Tony Xia, a vrut să aducă un antrenor care să ajute la revenirea echipei în Premier League după prima retrogradare din istorie a titratului club din Albion, care are în palmares 7 titluri de campioană şi unul de Cupa Campionilor.

Englezii au ales însă să-l aducă pe banca tehnică pe Roberto di Matteo, cel care a cîştigat cu Chlesea Liga Campionilor ca antrenor.

De eşecul negocierilor cu Aston Villa a profitat preşedintele FRF Răzvan Burleanu care a ajuns la o înţelegere cu Cristoph Daum pentru a prelua echipa naţională înainte de preliminariile CM 2018. Daum a povesti aceste detalii în emisiunea TV Premier League Magazin.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×