Sport

Foto. Dumanska s-a accidentat! A revenit în repriza secundă

România joacă ultimul meci din grupele CM de handbal feminin, la Trier, în compania Franţei, cu o echipă din care lipsesc cele mai bune jucătoare ale noastre, menajate de selecţionerul Ambros Martin, întrucât nu mai putem pierde primul loc.
08.12.2017 | 19:31
Foto Dumanska sa accidentat A revenit in repriza secunda
ADVERTISEMENT

România joacă în compania Franţei ultimul meci din cadrul grupei A la turneul final al CM de handbal feminin, care are loc în aceste zile în Germania. Indiferent de rezultatul acestei partide România nu mai poate pierde primul loc în grupă, motiv pentru care selecţionerul Ambros Martin a decis să odihnească piesele grele ale echipei, în frunte cu Cristina Neagu.

Pe foaie au fost trecuţi ambii portari, Iulia Dumanska şi Denisa Dedu, asta şi pentru că dacă ar fi vrut să menajeze pe una dintre ele, Ambros nu are cum, pentru că el a decis să meargă la turneul final cu doar două jucătoare pe acest post. Dumanska este cea care a început partida, însă a ieşit după nici două minute, ca urmare a faptului că s-a resimţit după ce a primit o minge şutată cu mare forţă direct în stomac.

ADVERTISEMENT

Am jucat cu echipa B în România – Franţa

Ucraineanca naturalizată la o vârstă foarte fragedă, a ieşit, acuzând dureri, dar după ce a fost examinată de stafful medical al echipei naţionale, aceştia au răsuflat uşuraţi, nefiind vorba de nimic îngrijorător. Totuşi, Ambros Martin a decis să o păstreze pe Denisa Dedu între buturi, în timp ce Dumanska a rămas alături de coechipiere pe bancă, gata să reintre, în cazul în care i s-ar cere sau s-ar întâmpla ceva cu Dedu. CLICK GALERIE FOTO

Iulia Dumanska a intrat în poarta României la meciul cu Spania şi le-a hipnotizat pe iberice într-un moment în care acestea erau la cârma partidei. Mai mult de zece minute ele nu au fost în stare să o învingă pe Iulia, care deşi e foarte tânără, are doar 21 de ani, se anunţă a fi o mare speranţă pentru acest post, în care handbalul românesc a avut mereu valori incontestabile.

ADVERTISEMENT