Cele mai citite

Francezii tremură în faţa Cristinei Neagu. L’Equipe: “E devastatoare!”

Adversarele sunt cu moralul la pământ inainte de România - Franţa la CM de Handbal. Nu ştiu cum să o blocheze pe Cristina Neagu
08.12.2017 | 15:24
Francezii tremură în faţa Cristinei Neagu. L'Equipe:

Nu degeaba i se spune “Messi din handbal”. Faima şi forma Cristinei Neagu îi sperie pe francezi înainte de confruntarea directă de vineri, ora 19.00. L’Equipe îi face un portret elogios în ediţia de dinaintea meciului handbalistei numărul 1 a României. “Pericol iminent!”, titrează prestigiosul cotidian din Hexagon, care scrie despre Neagu că are “un braţ cu adevărat devastator”.

“Patru goluri în final şi seară bună! Joi, cu cinci minute înaintea finalului, la 23-23, Cristina Neagu a venit de pe bancă pentru a-şi salva patria zdruncinată de curajoasele angoleze şi pentru a păstra invincibilitatea română (27-24), înaintea etapei a cincea, ultima, a Grupei A, programată în această seară cu Franţa”, mai afirmă L’Equipe. 

Cum s-o blochezi pe Cristina Neagu în România – Franţa: “Enervaţi-o!”

L’Equipe a cerut şi părerea franţuzoaicelor care au jucat sau încă mai joacă în campionatul României. Şi nu e de bine pentru ei ce au obţinut! “E completă, ştie de asemenea să joace cu coechipierele”, a declarat Gnonsiane Niombla, colegă cu Neagu la CSM Bucureşti.“Revenirea ei a declanşat un enorm entuziasm, este solicitată tot timpul. Nu e fata cea mai sociabilă, dar este foarte ”, a afirmat Camille Ayglon, tot de la CSM. 

Laurisa Landre, fostă jucătoare la SCM Craiova, acum la Metz., e cea care le-a dat sfaturi franţuzoaicelor despre modalitatea de a o bloca pe Cristina Neagu. “Neagu e mereu în luptă cu adversarele ei. Este un pic mai uşor să o contracarezi pentru că se enervează mult. Poţi să o scoţi din meci dacă o şicanezi la început”, a spus Landre.  

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri