Sport

Video. România, înfrângere în ultimul meci. “Ambros ne-a menajat puţin azi”

România a pierdut ultimul meci din faza grupelor la Campionatul Mondial de handbal feminin. Tricolorele şi-au aflat adverasara din optimile de finală
08.12.2017 | 12:53
Video Romania infrangere in ultimul meci Ambros nea menajat putin azi

România este pe primul loc în Grupa A înaintea ultimul meci şi nu mai poate pierde această poziţie indiferent de rezultatul întâlnirii de vineri seară. Elevele lui Martin Ambros au opt puncte şi cu două în plus faţă de Slovenia, însă rezultatul întâlnirilor directe le avantajează pe tricolore, astfel încât meciul este unul lipsit de miză pentru România. VEZI MECIUL ONLINE AICI

Update, ora 20:50: Crina Pintea se va duela cu o colegă de la echipa de club în optimi: “Ambros ne-a menajat puţin astăzi. Am pierdut clar acest meci, dar suntem pe primul loc şi acest lucru contează cel mai mult. Am jucat şi anul trecut contra Cehiei şi am câştigat la doar două goluri. Cunosc câteva jucătoare de acolo. Ştiu că au un centru bun, o extremă bună, care îmi este şi colegă, şi cred că au progresat mult în ultima perioadă”, a spus pivotul echipei naţionale la finalul jocului. 

Update, ora 20:45: Denisa Dedu a vorbit şi ea la finalul jocului: “Ne pare rău că nu am putut să câştigăm şi azi. Antrenorii au încercat să odihnească o parte din jucătoare şi să încerce cu altele. E nevoie de aportul tuturor. Mai avem patru meciuri, sper eu, dar vreau să luăm totul pas cu pas.  Acum ne gândim la meciul contra Cehiei. O să le studiem şi vom pregăti jocul până la ora meciului, astfel încât să fim pregătite. Nu am avut aşteptări de la acest Campionat Mondial la început. Ne-am gândit doar să luăm totul pas cu pas, iar acum a venit răsplata”, a spus Dedu.

Update, ora 20:40: Martin Ambros a explicat la final diferenţa de scor şi lucrurile care au făcut diferenţa: “Cred că 10 minute au făcut diferenţa în prima repriză. Ele aveau nevoie de victorie şi au alergat foarte bine. Noi am schimbat 2-3 fete în atac. În total, în cele 60 de minute am fost apropiaţi ca şi valoare de Franţa. Atunci cand avem probleme în atac şi scorul nu este favorabil încercă să jucăm 7 vs. 6. Am marcat de câteva ori, dar am şi primit goluri cu poarta goală. În partea a doua echipa a luptat mai mult şi a redus din diferenţă. Sunt mulţumit pe total de acest joc, dar în special de restul meciurilor. Înaintea competiţiei m-am gândit că putem bate pe oricine şi putem pierde cu oricine. În general cam aşa a fost, am castigat de multe ori pe final pentru că sunt echipe bune. Calitatea echipelor a fost apropiată, a depins mult forma de moment”, a spus antrenorul la finalul jocului.

FINAL! România pierde, 17-26, împotriva Franţei în ultimul meci din faza grupelor! România va juca cu Cehia în optimile de finală, echipă care a pierdut în ultimul joc contra Ungariei, 30-29.

17-26: Gol Franţa

17-25: Gol Tătar

16-25: Gol Franţa

16-24: Gol Florianu

15-24: Gol Florianu

14-24: Gol Franţa

14-23: Gol Franţa

14-22: Gol Popa

13-22: Gol Franţa

13-21: Gol Laslo

Ungaria conduce Cehia cu 23-20 în minutul 50. La acest scor România joacă contra Cehiei în optimi

12-11: Gol Florianu

11-21: Gol Franţa

11-20: Gol Dragut

10-20: Gol Dragut

9-20: Gol Franţa

Ungaria conduce cu 21-19, în duelul cu Cehia din Grupa B. Formaţia care pierde acest duel va juca împotriva României

9-19: Gol Franţa

9-18: Gol Florianu

8-18: Gol Franţa

8-17: Gol Dragut

START în repriza a doua!

Pauză! România este condusă cu 17-7 la pauză de Franţa, într-o partidă în care Eliza Buceschi, Cristina Neagu sau Ardean-Elsei au evoluat doar câteva sau chiar deloc în cazul primelor două. Ungaria a revenit spectaculos şi conduce cu 17- 14 Cehia la pauză, formaţia care pierde acest duel va juca cu România.

7-17: Gol Franţa

7-16: Gol Geiger

6-16: Gol Franţa

6-15: Gol Franţa

6-14: Gol Franţa

6-13: Gol Franţa

6-12: Gol Pintea

5-12: Gol Franţa

5-11: Gol Franţa

5-10: Gol Franţa

5-9: Gol Laslo

4-9: Gol Franţa

4-8: Gol Florianu

Cehia conduce cu 10-7 Ungaria. La acest scor România va juca cu Ungaria în optimi

3-8: Gol Franţa

3-7: Gol Florianu

2-7: Gol Franţa

2-6: Gol Franţa

2-5: Gol Franţa

Cehia conduce Ungaria cu 5-4 în minutul 10

2-4: Gol Franţa

2-3: Gol Franţa

2-2: Gol Franţa

1-2: Gol Franţa

2-0: Gol Udriştoiu

1-0: Yulia Dumanska a fost lovită puternic de o minge şi a avut nevoie de intervenţia medicilor. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO

1-0: Gol Udriştoiu

START DE MECI!


Update, ora 18:45: Zeci de români au rămas în afara sălii, după ce organizatorii au vândut toate biletele disponibile. Printre spectatorii români aflaţi la meci se află şi un preot îmbrăcat în straie bisericeşti. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO

Update, ora 18:00: Martin Ambros a operat o schimbare în lotul echipei şi a decis să o includă în lot pe Gabriela Szucs, cea care o înlocuieşte pe Mădălina Zamfirescu. Szucs, jucătoare de bază la ultimele turnee finale, ar putea bifa primele minute la Campionatul Mondial.

Update, ora 16:50. Arena Trier este sold out pentru meciul dintre Franţa şi România, care începe la ora 19:00. Aproximativ 3500 de fani vor fi prezenţi la acest meci, foarte important pentru franţuzoaice. Dacă pierd, ibericele pod cădea chiar pe locul 4 în grupă, caz în care vor evolua împotriva Norvegiei în optimi.


Organizatorii au anunţat încă din urmă cu două zile că nu mai sunt bilete pentru ultima zi de meciuri de la Trier. Clasamentul final al grupei va fi ştiut după ultimul meci al serii: Spania-Slovenia, care începe la ora 21:00. 


Franţa este şi ea calificată în faza următoare a competiţiei, dar pentru Allison Pineau şi co. miza cea mare este reprezentată de poziţia în clasament. Elevele lui Olivier Krumbholz se află pe locul trei în grupă, însă pot ajunge până pe locul secund în cazul unei victorii împotriva României şi un rezultat favorabil în duelul dintre Spania şi Slovenia.

România – Franţa LIVE STREAM CM handbal. Martin Ambros poate să odihnească piesele importante

Romania – Franta LIVE STREAM CM handbal. Cristina Neagu, Eliza Buceschi, Crina Pintea sau Ardean-Elisei au fost nevoie să joace aproape toate minutele la acest Campionat Mondial, iar după trei meciuri epuizante, Martin Ambros le poate menaja pe cele mai importante handbaliste din lot.

Romania – Franta LIVE STREAM CM handbal. Franţuzoaicele au pierdut surprinzător în primul meci de la turneul final împotriva Sloveniei, însă şi-au revenit treptat. Sportivele din Hexagon puteau lupta inclusiv pentru locul 1 în grupă, dar au remizat, 25-25, în partida cu Spania, după un meci în care ibericile au egalat la ultima fază.

FANATIK.RO are doi trimişi speciali în Germania care vă ţin la curent în fiecare zi cu cele mai noi informaţii şi reportaje din sânul echipei naţionale:

Ambros avertizează: “Nu putem să ne bazăm la infinit pe Neagu”

România, primul loc în grupă deşi Angola ne-a dat fiori ca şi la Rio! Cu cine jucăm în optimi

Trier, oraşul care aşteaptă Crăciunul. Handbal, doar la arenă!

Corespondenţă de la Trier! Fetele, purtate spre victorie de fanii români 

Tags: