Cele mai citite

Video. România, aproape să naturalizeze un atacant de 18 ani de la PSG!

Oficialii FRF încearcă să îl convingă pe Virgil Postolachi, fotbalistul celor de la PSG, să joace pentru echipa naţională a României. A avut deja loc prima întâlnire.
Autor: Gabriel Esanu | 02.04.2018 | 23:22
Video. România, aproape să naturalizeze un atacant de 18 ani de la PSG!

RMC Sport anunţă că negocierile sunt în toi şi sunt şanse mari ca Postolachi să joace în cele din urmă pentru România. Postolachi are dublă cetăţenie, franceză şi moldoveană, dar ar fi dispus să accepte să evolueze sub “tricolor”, dacă îi va fi facilitată obţinerea actelor necesare.

De altfel, Postolachi ar fi ajuns deja la Bucureşti, conform sursei citate, unde a purtat negocieri cu FRF, în condiţiile în care, se pare, ar fi dorit inclusiv de reprezentativele de tineret ale Franţei. Tânărul atacant ar fi primit promisiunea că va fi folosit inclusiv la nivel U21.

Virgil Postolachi a marcat deja pentru echipa a doua a clubului parizian şi, conform sursei citate, a primit o ofertă pentru prelungirea contractului. Tânărul atacant s-a remarcat anul trecut, când a marcat de două ori în finala cu AS Monaco pentru titlul la U17 obţinut de PSG.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!