Fotbal intern

România – Germania a făcut audiențe extraordinare. Câți români s-au uitat la meci

29.03.2021 | 12:07
Romania  Germania a facut audiente extraordinare Cati romani sau uitat la meci
Meciul România - Germania, din preliminariile CM 2022, a făcut audiențe extraordinare și Pro TV a surclasat concurența, care a avut emisiuni de divertisment în timpul întâlnirii de pe Arena Națională. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Meciul România – Germania, din preliminariile CM 2022, a făcut audiențe extraordinare și Pro TV a surclasat concurența, care a avut emisiuni de divertisment în timpul întâlnirii de pe Arena Națională.

”Tricolorii” au fost învinși de nemți, scor 0-1, într-o partidă controlată autoritar de oaspeți și în care doar paradele de excepție ale lui Niță au făcut ca scorul să nu ia proporții.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Mirel Rădoi au făcut audiențe bune și la meciul de debut cu Macedonia de Nord, când peste două milioane de spectatori a urmărit victoria României.

Audiențe foarte bune pentru Pro TV cu meciul România – Germania

Conform paginademedia.ro, Pro TV a fost pe primul loc pe toate segmentele de public, pe intervalul partidei România – Germania, înregistrând audiențe foarte buine prin care și-a depășit principalele concurente, Kanal D și Antena 1.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea de pe Arena Națională a fost urmărită de peste 2,3 milioane de români și astfel postul din Pache Protopopescu a fost lider de piașă, depășind emisiunile de divertisment de la Kanal D (”Survivor”), peste 2 milioane de telespectatori, și Antena 1 (”Chefi la cuțite”), 950.000 de privitori.

România - Germania audiențe

Pe categoria urban, meciul de fotbal a fost urmărit aproximativ 1.241.000 de telespectatori, iar 500.000 de telespectatori tineri au stat îân fața televizoarelor și au susținut formația pregătită de Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

România - Germania audiențe

România - Germania audiențe

”Tricolorii” se vor bate pentru locul 2 în grupă

După înfrângerea cu Germania devine clar că naționala lui Mirel Rădoi se va bate pentru locul doi în grupă, care duce la baraj, iar rezultatele de până acum pun reprezentativa noastră într-o poziție bună pentru a merge la baraj.

Confruntarea dintre România și Armenia este programată miercuri, 31 martie, de la ora 19:00, la Erevan, iar cu o victorie, ”tricolorii” urcă pe locul doi după primele trei etape din preliminariile pentru Campionatul Mondial.

ADVERTISEMENT

La finalul întâlnirii de pe Arena Națională, antrenorul Marius Șumudică  a pus tunurile pe selecționerul Mirel Rădoi, considerând că acesta a greșit când a decis să joace cu Răzvan Marin și Nicolae Stanciu la închidere.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,25 este cota pentru „Armenia marchează în repriza a doua” la meciul Armenia – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT