Fotbal intern

România – Germania 0-1 în preliminariile CM 2022. „Tricolorii” au evitat cu greu o înfrângere la scor

28.03.2021 | 23:32
Romania  Germania 01 in preliminariile CM 2022 Tricolorii au evitat cu greu o infrangere la scor
ADVERTISEMENT

România – Germania 0-1. „Tricolorii” au pierdut la limită meciul din etapa a doua a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022. Singurul gol a fost marcat de Gnabry, în minutul 16. Naționala lui Rădoi este acum pe locul 4, cu trei puncte, jumătate din cât au nemții și armenii. Urmează confruntarea cu Armenia, miercuri, 31 martie, de la ora 19:00.

România – Germania 0-1 (Gnabry 16) – VEZI VIDEO

Echipele de start:

  • România: Niță – Ov. Popescu, Chiricheș (c), Toșca, Camora(Burcă 46) – N. Stanciu, R. Marin – I. Hagi(Maxim 83), Fl. Tănase(Cicâldău 83), Mihăilă(Man 66) – Keșeru(Pușcaș 65); Rezerve: Lazar, Radu, Mogoș, Nedelcearu, Cicâldău, Pușcaș, Maxim, Bancu, Burcă, Bicfalvi, Man, Crețu; Selecționer: Mirel Rădoi
  • Germania: Neuer (c) – Klostermann, Ginter, Rudiger, E. Can – Goretzka, Kimmich, Gundogan – Havertz(Werner 77), Gnabry(Neuhaus 90+2), Sane(Younes 90+4); Rezerve: Leno, Ter Stegen, Max, Tah, Musiala, Werner, Younes, Neuhaus, Wirtz; Selecționer: Joachim Low
ADVERTISEMENT

FINAL de meci! România pierde pe Arena Națională, scor 0-1.

Min. 90Stanciu scapă singur cu Neuer, dar preferă să tragă în loc să paseze și tabela rămâne neschimbată.

Min. 87 – Cât de aproape a fost România de egalare! Pușcaș trage însă slab și mingea ajunge în brațele lui Neuer.

ADVERTISEMENT

Min. 59 – Niță e cel mai bun fotbalist al „tricolorilor”. Portarul îi refuză „dubla” lui Gnabry.

Min. 55 – România are încă o șansă de a marca. Florin Tănase trage însă peste poarta lui Neuer.

ADVERTISEMENT

Min. 50 – O nouă paradă a lui Niță! Portarul României scoate bomba expediată de Goretzka.

Min. 46 – A început repriza secundă! Alin Toșca e fundaș stânga. Burcă l-a înlocuit pe Mario Camora, cel care pare să îl fi scos din ofsaid pe Havertz la golul nemților.

Min. 27 – Răzvan Marin încearcă să îl surprindă pe Neuer, dar mingea ajunge în brațele căpitanului „panzerelor”.

ADVERTISEMENT

Min. 19 –  O nouă ocazie mare de gol a nemților! Bara transversală îl salvează pe Niță!

Min. 16 – GOOOL Germania!!! Gnabry deschide scorul, la o fază la care „tricolorii” au cerut ofsaid.

Min. 12 – Valentin Mihăilă răspunde pentru România! Servit excelent de Chiricheș, fotbalistul Parmei trage peste poarta lui Neuer.

Min. 9 – Ocazie mare Germania! Florin Niță parează șutul din careul mic al lui Havertz.

Min. 1 – A început meciul!


Mirel Rădoi, patru schimbări față de meciul cu Macedonia de Nord

UPDATE, 28 martie 2021, ora 20:30 / Selecționerul României, Mirel Rădoi, a decis să facă patru schimbări în formula de start pentru partida împotriva Germaniei, faţă de opțiunile avute pentru partida cu Macedonia de Nord, primul din Grupa J. Camora, Toşca, Hagi și Mihăilă sunt cei care îi înlocuiesc pe Bancu, Burcă, Man şi Coman


ȘTIRE INIȚIALĂ, 28 martie 2021, ora 20:00 /

Acesta este, fără îndoială, momentul adevărului pentru echipa selecţionerului Mirel Rădoi. Germania este un brand mondial, o multiplă campioană mondială şi europeană, o forţă indiscutabilă în acest sport de zeci de ani. Vom vedea dacă naţionala României poate oferi o replică serioasă unui astfel de colos şi în acest fel ce speranţe ne putem face mai departe în grupă.

E lesne de înţeles că Germania vine din postura marei favorite la câştigarea unei grupe în care România, Islanda, Macedonia de Nord, posibilele outsidere, aparent pe hârtie sunt clar inferioare. De altfel conducerea federaţiei germane a şi expus sec obiectivele pentru primul calup de trei meciuri din aceste preliminarii: punctaj maxim din jocurile cu Islanda, România şi Macedonia de Nord, adică adversarele teoretic cele mai dificile. Armenia şi Liechtenstein nu pot emite nici o pretenţie.

România – Germania Live stream PRO TV

Partida România – Germania are loc duminică, 28 martie, pe Arena Naţională din Bucureşti, de la ora 21:45, în etapa a doua a preliminariilor CM 2022 şi ar putea exista neplăcuta surpriză a unor averse de ploaie la ora jocului, deşi temperatura va fi mai mult decât perfectă, în jur de 16 grade.

Meciul România – Germania se desfăşoară duminică, 28 martie, de la ora 21:45 pe stadionul care va găzdui şi jocuri de la turneul final al EURO în vară şi va fi condus de arbitrul francez Clement Turpin. Partida este trasmisă în exclusivitate de postul PRO TV, dar o mai puteţi viziona şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

Mari probleme pentru Rădoi în apărare

Cu Macedonia de Nord apărarea a fost un adevărat coşmar şi în perspectiva unui duel cu un adversar foarte puternic ofensiv sunt motive serioase de îngrijorare. Tocmai omul care trebuia să asigure ordine şi linişte, căpitanul Vlad Chiricheş, a fost de nerecunoscut, de lângă el marcându-se ambele goluri ale Macedoniei.

Mirel Rădoi trebuie să repare de urgenţă aceste hibe serioase în apărare, pentru că altfel riscăm un dezastru. Linia mediană, cu Răzvan Marin, Stanciu la închidere, Man, Tănase şi Mihăilă a fost compartimentul nostru forte şi chiar a arătat foarte bine, Tănase şi Mihăilă marcând pentru prima oară, ex-craioveanul chiar la debutul la echipa mare.

Trei absenţi în naţionala lui Low

Germania are patru absenţi, doi din motive de COVID, Jonas Hofman şi Marcel Halstenberg şi Toni Kroos și Sule, accidentați. Putea fi şi mai rău dacă jucătorii care evoluează în Premier League nu primeau undă verde de a se prezenta la lot fără carantină: Rudiger, Havertz, Werner, Gundogan şi portarul Leno. Şi aşa Joachim Low are un lot extrem de valoros la dispoziţie pentru meciul de la Bucureşti.

Casele de pariuri nici nu se uită la noi la stabilirea cotelor la victorie pentru acest meci. Germania a ajuns la o cotă de 1,35, iar pentru o mare surpriză produsă de tricolori se ajunge până la uriaşa cotă de 9,00. Un gol marcat de ai noştri ajunge şi el la 1,80, semn că nu prea ni se acordă şanse.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,79 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Armenia – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT