România încheie Olimpiada pe locul 47 în clasamentul pe medalii! SUA, lider detaşat

Marian Popovici   
in Sporturi
22/08/2016, 12:16
România încheie Olimpiada pe locul 47 în clasamentul pe medalii! SUA, lider detaşat GALERIE FOTO

Statele Unite a ocupat primul loc în clasamentul pe medalii la Jocurile Olimpice cu 121 de medalii cîştigate. Marea Britanie a avut cea mai de succes Olimpiadă din ultima sută de ani şi a încheiat pe doi cu 67 de medalii. 

România a avut una dintre cele mai sărace Jocuri Olimpice din ultimele decenii. Delegaţia noastră a obţinut 5 medalii: 1 aur, 1 argint şi 3 de bronz.

Singurul titlu olimpic al României a venit în concursul de echipe la spadă. Mergea şi Tecău au obţinut argintul în concursul de dublu, în timp ce George Sîncrăian (haltere), Albert Saritov (lupte) şi echipajul de 8+1 (canotaj) al României au luat medalii de bronz.

Clasament pe medalii:

clasm


Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×