Fotbal intern

România, invincibilă în Liga Națiunilor! 7 meciuri consecutive fără înfrângere, dar suntem campioni la remize

04.09.2020 | 23:48
Romania invincibila in Liga Natiunilor 7 meciuri consecutive fara infrangere dar suntem campioni la remize
ADVERTISEMENT

România merge în Austria cu un moral foarte bun, după al șaptelea meci în Liga Națiunilor fără să cunoască gustul înfrângerii, timp în care a oținut 3 victorii: 3-0, 2-1 cu Lituania, 1-0 cu Muntenegru și 4 rezultate de egalitate: 0-0 și 2-2 cu Serbia și 0-0 cu Muntenegru, după egalul cu Irlanda de Nord

Se pare că Liga Națiunilor este o competiție în care tricolorii noștri se simt foarte bine, poate și datorită mizei mai mici a partidelor, iar victoria cu Irlanda de Nord poate ajuta naționala să-i depășescă pe adversarii din această seară în clasamentul FIFA, unde sunt nord-irlandezii sunt chiar în fața noastră.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă Rădoi va putea să mobilizeze jucătorii la fel de bine și în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Qatar, unde putem trece în grupa a doua valorică dacă vom avea un parcurs bun în Liga Națiunilor sau dacă vom reuși să trecem de Islanda și apoi să învingem Bulgaria sau Ungaria.

Naționala României a reușit să înscrie de 10 ori și a primit doar 4 goluri

În Liga Națiunilor, echipa națională a României a primit doar patru goluri și a înscris numai puțin de zece goluri!

ADVERTISEMENT

Urmează meciul cu Austria, cea mai bună echipă din grupă și o altă reprezentativă cu care ne luptăm pentru coeficientul FIFA.

Cu un parcurs bun în această toamnă, România ar putea depăși cel puțin două naționale și să ajungă în urna a doua valorică.

ADVERTISEMENT

Irlanda de Nord e prima echipa care se află deasupra României în clasamentul FIFA, iar echipa noastră ar putea profita de problemele nord-irlandezilor.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,85 este cota pentru ,,1 solist” la meciul Austria-România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT