Fotbal intern

Denis Alibec, replică halucinantă după România – Irlanda de Nord 1-1: “Să vină Marica şi să joace”. Reacţia fostului internaţional

05.09.2020 | 12:27
Denis Alibec replica halucinanta dupa Romania  Irlanda de Nord 11 Sa vina Marica si sa joace Reactia fostului international
ADVERTISEMENT

România a terminat la egalitate scor 1-1, meciul cu Irlanda de Nord, după ce naționala noastră a fost egalată inextremis în minutul 85, deși a dominat în totalitate partida, mai ales după ce nord-irlandezii au rămas în zece jucători de câmp.

Dezamăgirea a fost și mai mare după ce România a scăpat printre degete victoria, iar naționala noastră a avut și două bare, creându-și alte ocazii mari, dar s-au lovit de portarul Irlandei de Nord care s-a aflat în mare formă.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai afectaţi jucători a fost Denis Alibec, care și-a creat mai multe ocazii și a trimis un șut în bară: ,,Ne pare foarte rău. Nu mă așteptam niciun un pic să nu luăm cele trei puncte. Am ratat și trebuia să mai marcăm o dată și altfel ar fi fost rezultatul.


UPDATE 5 septembrie, 12:00 / Replica lui Ciprian Marica declaraţiile lui Denis Alibec nu s-a lăsat aşteptată. Fostul atacant al naţionalei a răspuns prin intermediul unei postări pe Facebook:

ADVERTISEMENT

„Aseară am primit, în direct, invitaţia să joc din nou la echipa națională! Doamne, cât mi-aş dori ca măcar pentru un singur meci să mai simt emoţia aia! Din păcate, nu mai e posbil! Cele 4 operații de la genunchi mi-au tăiat prematur speranţa.

Dar, atât cât a fost, am fost un norocos. Am jucat cu tricolorul pe piept, am trăit bucurii imense, am plâns, am încercat de fiecare dată să dau chiar mai mult decât pot.

ADVERTISEMENT

Asta îmi dă dreptul să vorbesc despre echipa națională. Pentru toţi vine o vreme când doar cu atât mai rămâi, cu amintirile şi cu comentariile.

Nu e simplu să comentez prestațiile foştilor mei camarazi. La victorii, da, e uşor. Toată lumea e fericită, treci peste toate.

ADVERTISEMENT

Dar când lucrurile nu merg, nu poţi să le ascunzi sub preş. Am datoria să spun adevărul, pentru că doar adevărul ajută. Nu pot să vin în faţa voastră şi spun că mă mulțumește un egal acasă, 11 contra 10, cu Irlanda de Nord!

Nu pot să spun că totul a fost minunat când voi toţi aţi văzut că am avut probleme. Ce credibilitatea aş mai avea? Cui ar folosi dacă împachez eu realitatea în ceva nereal?

Rămân, până la capătul zilelor, cel mai mare suporter al echipei naţionale. Şi sper din tot sufletul să am ocazia să vorbim doar despre prestații remarcabile. Pentru că nimic nu aduce atâta bucurie românilor ca echipa națională. Ca fotbalul, în general!

HAI ROMÂNIA!“, a scris Ciprian Marica.

Aseară am primit in direct invitatia sa joc din nou la echipa națională! 🙂 Doamne, cât mi-as dori ca macar pentru un…

Posted by Ciprian Marica on Saturday, September 5, 2020


 

Ştirea iniţială 5 septembrie, 00:35

Denis Alibec, după România – Irlanda de Nord 1-1: “Nu a vrut să intre”

90 de minute a fost mingea numai la noi. Se întâmplă să fii egalat dintr-o ocazie. Nu a vrut să intre, probabil a fost vina noastră că n-am dat mai bine la poartă, dar sperăm că în meciul cu Austria să ne intre tot”

Denis Alibec a avut și o declarație halucinantă la adresa lui Ciprian Marica, un jucător care are mai multe goluri decât are selecții jucătorul Astrei Giurgiu la națională.

,,Toată echipa și-a dat viața pe teren. Mergem mai departe. Jucăm cum ar trebui să joace România. Să vina el să joace (Marica). Toți își dau cu părerea, eu cred că am facut un meci bun”, a șocat Alibec.

Atacantul rămâne optimist și crede că putem obține victoria la Klagenfurt: ,,Mergem in Austria sa luam cele 3 puncte si vom vedea. Mergem să câștigăm și cu Islanda!”.

Alibec a vorbit și despre discuția cu selecționerul Mirel Rădoi de la vestiar după finalul partidei cu Irlanda de Nord: ,,Ne-a felicitat pentru efort. Nu erau prea multe de spus. Mă bucur pentru ei (jucătorii de la U21). Era frumos să câștigăm și noi”.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,85 este cota pentru ,,1 solist” la meciul Austria-România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT