Carousel hot news

ROM NIA – IRLANDA DE NORD. ”Batem cu 3-0!”

ROM NIA-IRLANDA DE NORD. Selecţionata lui Anghel Iordănescu va disputa, în această seară, o partidă deosebit de importantă în vederea calificării la turneul final al Campionatului European...
14.11.2014 | 17:41
ROM NIA - IRLANDA DE NORD. ”Batem cu 3-0!”

ROM NIA-IRLANDA DE NORD. Selecţionata lui Anghel Iordănescu va disputa, în această seară, o partidă deosebit de importantă în vederea calificării la turneul final al Campionatului European din 2016. Irlanda de Nord, echipă care se află pe locul întîi în grupă, a fost cotată de Tata Puiu cu prima şansă la Bucureşti, dar a fost contrazis imediat de foste glorii ale fotbalului românesc, între care Gică Hagi.

ROM NIA-IRLANDA DE NORD. Dar cel mai optimist suporter al tricolorilor este, de departe, tatăl preşedintelui Federaţiei Române de Fotba. Gică Burleanu nu s-a ferit să dea un pronostic dezarmant pentru ”verzi”, cu doar cîteva ore înaintea meciului: ”Batem clar, 2-0, ba nu, chiar 3-0!” Fostul fotbalist din ani 80 a descris şi cum va evolua partida. ”Faptul că ei sînt pe primul loc, că se vorbeşte de favoriţi, de altele este foarte bine pentru noi. O să vedeţi, le dăm un gol repede, după care ne va fi uşor”, a spus Gică Burleanu.

Burleanu-660x403-660x400

ROM NIA-IRLANDA DE NORD. Vine la meci cînd se face cald

ROM NIA-IRLANDA DE NORD. Deşi a fost chemat de fiul său să vadă pe viu meciul României cu Ungaria, încheiat 1-1, Gică Burleanu a refuzat să facă deplasarea la Bucureşti. Nici de această dată, la partida României cu Irlanda de Nord, tatăl şefului FRF nu va fi pe Arena Naţională. ”Nu vin acum, e frig, poate la primăvară, cînd se face mai cald afară”, a comentat Burleanu senior.

ghe-burleanu

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri