ROM NIA-IRLANDA DE NORD.”Dragoş Grigore are caracter faţă de Chivu”

Tehnicianul care l-a scos în fotbalul mare pe Dragoş Grigore, Ioan Sdrobiş, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că între fotbalistul lui Toulouse şi fostul jucător al lui Inter Milano, Cristi Chivu...
14.11.2014 | 15:36
ROM NIAIRLANDA DE NORDDragos Grigore are caracter fata de Chivu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul care l-a scos în fotbalul mare pe Dragoş Grigore, Ioan Sdrobiş, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că între fotbalistul lui Toulouse şi fostul jucător al lui Inter Milano, Cristi Chivu este o mare diferenţă de caracter. “Părintele” ne-a dezvăluit ce sfat i-a dat internaţionalului nostru în ziua meciului cu Irlanda de Nord în momentul în care jucătorul l-a sunat. În final antrenorul în vîrstă de 68 de ani a mărturisit care este şi lucrul care îl doare cel mai mult în relaţia cu actualul staff al FRF.”Mă bucur enorm că Dragoş Grigore va fi titular în meciul cu Irlanda de Nord. Totodată sînt mulţumit sufleteşte că acest copil nu m-a uitat şi mă sună mereu în ziua meciurilor sale, fie că e vorba de jocurile din Franţa sau fie că e vorba de jocurile naţionalei României. Copilul asta nu a uitat că a venit la mine încălţat în nişte sandale rupte, acum vreo 17 ani,după ce iniţial încurcase drumul. În loc să ajungă la Timişoara el ajunsese prima dată la Botoşani. Băiatul asta are mare caracter şi mă bucur că nu m-a uitat aşa cum a făcut Cristi Chivu. M-a sunat acum cîteva ore şi mi-a spus că va juca titular cu Irlanda de Nord. Eu l-am sfătuit să aibă grijă să nu mai facă deposedări prin alunecare în prejma careului, Acest tip de intervenţii ar trebui să le facă pe la mijlocul terenului. Arbitrii se pot păcăli uşor şi pot da lovituri libere din poziţia respectivă”, a spus Sdrobiş.

“Dacă pe Doru Isac il chemai în Moldova el se ducea în Republica Moldova”

În final Ioan Sdrobiş a ţinut să ne mărturisească care este marele său regret. “Mă doare sufletul că staff-ul lui Răzvan Burleanu nu apelează la mine şi la Vasile Simionaş pentru zona din Moldova, Noi doi le putem da o grămadă de sfaturi antrenorilor federali despre copiii din zona noastră. În schimb, în FRF a ajuns, dar e bine că am scăpat de el, un nea caisă pe nume Doru Isac. Acest om dacă îl urcai în tren să vină în Moldova să vadă copiii el se urca în tren şi de ducea în Republica Moldova.Atît de bine era instruit. A venit şi s-a lăudat că a stat pe lîngă Wenger şi a  învăţat meserie de la el. Păi, pe mine dacă mă puneai lîngă Albert Einstein crezi că ştiam fizică aşa de bine? Hai să fim serioşi!”,a concis Sdrobiş.

ADVERTISEMENT

SONY DSC

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: