Carousel hot news

ROM NIA – IRLANDA DE NORD. Iordănescu, contrazis: “Sîntem favoriţi! Poate să intre şi bunicul lui Papp, trebuie să cîştigăm”

Marcel Puşcaş, directorul de dezvoltare al Federaţiei Române de Fotbal, îl contrazice pe Iordănescu şi susţine că “tricolorii” pornesc ca favoriţi în partida cu Irlanda de Nord....
13.11.2014 | 18:25

Marcel Puşcaş, directorul de dezvoltare al Federaţiei Române de Fotbal, îl contrazice pe Iordănescu şi susţine că “tricolorii” pornesc ca favoriţi în partida cu Irlanda de Nord. “Toate echipele din grupă sînt ocupante ale locului secund. Lipseşte liderul! Meciul este foarte dificial, dar avem prima şansă. Sper ca Iordănescu să dovedească faptul că merităm să fim pe primul loc”, a spus Puşcaş la FANATIK SHOW, la Look TV.

La conferinţa de presă de la începutul săptămînii, Anghel Iordănescu a declarat că reprezentativa Irlandei de Nord are prima şansă în duelul cu echipa naţională a României.

“Raţ nu trebuie folosit dacă nu este apt sută la sută”

Oficialul FRF a mai precizat că Răzvan Raţ nu trebuie introdus titular dacă nu va fi refăcut în totalitate din punct de vedere fizic. “Prezenţa lui Raţ pe teren este foarte importantă. Dar este important să fie apt sută la sută. Dacă ar avea o problemă foarte mică de sănătate ar trebuie să spună pas. Dar indiferent cine intră pe teren mîine trebuie să cîştigăm trei puncte. Poate să intre şi bunicul lui Papp, noi trebuie să învingem”, a spus Puşcaş.

sport-1_28_7d6ad8d7c6-660x417

 

Loading the player…
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri