Fotbal intern

ROM NIA-IRLANDA DE NORD. “Keşeru VA INTRA!”

ROM NIA-IRLANDA DE NORD. Mircea Rădulescu, fostul selecţioner al României este de părere că Anghel Iordănescu  a ales să trimită împotriva Irlandei de Nord cea mai bună formulă de joc şi...
14.11.2014 | 18:19
ROM NIAIRLANDA DE NORD Keseru VA INTRA
ADVERTISEMENT

ROM NIA-IRLANDA DE NORD. Mircea Rădulescu, fostul selecţioner al României este de părere că Anghel Iordănescu  a ales să trimită împotriva Irlandei de Nord cea mai bună formulă de joc şi în mod sigur poziţionarea în teren a lui Lucian Sănmărtean va fi surpriza pe care “Generalul” i-a pregătit-o omologului său nord irlandez, Michael O’Neill.

ROM NIA-IRLANDA DE NORD. Anghel Iordănescu a ales să nu facă prea multe modificări în echipa de start a României faţă de ultimul joc al naţionalei noastre din Finlanda, atunci cînd Victor Piţurcă s-a aflat pentru ultima oară pe banca tehnică înaintea plecării la Al Ittihad. Astfel, contra nord-irlandezilor “tata” Puiu a decis să îi înlocuiească pe Luchin cu Papp şi pe Hoban cu Sănmărtean jucători care nu s-au aflat pe teren titulari în Finlanda.

ADVERTISEMENT

Mircea-Radulescu

 

ROM NIA-IRLANDA DE NORD. Contactat de FANATIK.RO, Mircea Rădulescu, fostul selecţioner al României, a comentat alcăutuirea primul “11” al lui Iordănescu. Din start vă spun că se vede experienţa lui Puiu Iordănescu. Sînt sigur că dacă era un alt selecţioner din valul tînăr el se apuca să facă vreo 4 schimbări în echipă ca să iasă în evidenţă. Dar Puiu are multă experienţă şi şi-a dat seama că nu are rost să schimbe mult, cel puţin acum, pentru jocul cu Irlanda de Nord”, şi-a început Riciu discursul.

ROM NIA-IRLANDA DE NORD. “Manea trebuie integrat cît de curînd în circuitul echipei naţionale”

ROM NIA-IRLANDA DE NORD. În continuare, Mircea Rădulescu ne-a dezvăluit: Tătăruşanu este portarul pe care şi eu îl introduceam în poartă dacă eram selecţionerul României, iar linia de apărare, Papp, Dragoş Grigore, Chiricheş, Raţ este cea mai bună formulă pe care Puiu putea să o trimită pe teren. Am un semn de întrebare la Papp, dar pînă la urmă Puiu nu avea de unde să aleagă. Nu mai avem fundaşi dreapta de meserie, aşa cum erau Negrilă, Dan Petrescu, Cosmin Contra pe timpuri. Acum îl avem pe puştiul de la Viitorul, Manea, dar probabil lui Puiu îi este teamă că e prea crud, probabil de asta nici nu l-a convocat la echipa mare. Însă trebuie să îl integrăm cît de curînd în cicuitul echipei naţionale”a spus Riciu.

ADVERTISEMENT

FOTBAL - UNDER 17 - SERBIA - ROMANIA

ROM NIA-IRLANDA DE NORD. “Sănmărtean îi va suprinde pe nord-irlandezi. Keşeru va intra pe parcurs”

ROM NIA-IRLANDA DE NORD. Mircea Rădulescu a mai dezvăluit pentru FANATIK.RO că în mod sigur titularizarea lui Sămărtean lîngă Pintilii este surpriza pe care Anghel Iordănescu i-a pregătit-o omologului său.Cred că Puiu a ales cei mai buni jucători care puteau să joace în faţa apărării. Însă fiţi convins că Lucian nu va juca niciodată închizător. El va avea libertate de mişcare şi va urca des în atac, avînd misiunea să îi surprindă pe adversari pe faza de atac . Cu el Puiu va avea în teren cinci jucători de atac, nu patru. Torje, Chipciu şi Tănase sînt cei mai în formă jucători de la noi, iar Stancu este obişnuit cu ritmul meciurilor de la echipa naţională. În plus, sînt sigur că pe teren, la un moment, dat va fi trimis şi Claudiu Keşeru”,a încheiat Mircea Rădulescu.

sanmartean

Echipa de start a României: Tătăruşanu – Papp, Dragoş Grigore, Chiricheş, Raţ- Pintilii, Sănmărtean – Torje, Chipciu, Tănase – Stancu

2 ani a antrenat Mircea Rădulescu echipa naţională a României

19 echipe a antrenat în cariera sa Mircea Rădulescu

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: