Fotbal intern

România – Irlanda 0-5. “Tricolorii mici”, umiliți în debutul Turului de Elită pentru EURO U19. Video

20.03.2019 | 12:55
Romania  Irlanda 05 Tricolorii mici umiliti in debutul Turului de Elita pentru EURO U19 Video

Meciul România – Irlanda U19 s-a jucat în cadrul primei etape a grupei 1 din Turul de elită la această categorie de vârstă. Competiția are loc în Rusia și în afara României și a Irlandei din grupă mai fac parte Rusia și Azerbaidjan. Primul loc obține accesul la turneul final, locul 2 poate obține și el calificarea în ierarhia celor mai bune locuri secunde.


UPDATE, ora 12.55. Echipa națională a României U19 a fost învinsă de Irlanda U19, scor 0-5. “Tricolorii mici” au avut ocazia să înscrie în minutul 71, dar Antonio Sefer a ratat o lovitură de la 11 metri. Pentru Irlanda au înscris:  Afolabi (9, 64), Smallbone (11, 53), Ehmann (57 – autogol);

De la aceeaşi oră s-a disputat şi meciul România U17 – Austria U17. S-a încheiat 5-1 pentru austrieci, echipă care a dominat autoritar confruntarea. 


VEZI AICI VIDEO CU MECIUL ROMÂNIA – IRLANDA U19:

Echipele de start:

ROMÂNIA U19: Cristea – 2. Rus, 5. Ehmann, 15. Screciu, 4. S. Șerban –  20. Manolache (cpt.), 8. Chiriac – 19. Baicu, 13. Mihăilă, 11. Petrila – 18. Mitruscsak. Rezerve: 12. Târnovanu, 3. Ispas, 6. Leca, 7. Țîrlea, 9. Banyoi, 10. Sefer, 14. Horșia, 17. M. Șerban

IRLANDA U19: 1. Maher – 2. Lyons, 5. McEntee, 4. James, 3. Ledwidge – 8. Knight, 10. Smallbone, 6. Bolger (cpt.) – 7. Reghba, 9. Afolabi, 11. Ferry. Rezerve: 16. Mcmahon, 12. Mcguinness, 13. Gaston, 14. Connell, 15. Grant, 17. Wright, 18. Morahan, 19. Ebosele, 20. O’Farrell. Selecționer: Tom Mohan

România – Irlanda U19 Live Stream Online pe FANATIK.RO

Partida România – Irlanda U19 se joacă miercuri, 20 martie, de la ora 11:00, pe stadionul Kuban din Krasnodar, club la care a activat ca antrenor în trecut Dan Petrescu și a jucat fostul golgeter al Sportului studențesc, Gigel Bucur. Partida nu este transmisă în România de nici un post de televiziune. Puteți intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

România a obținut calificarea la Turul de elită de pe locul doi, dintr-o grupă câștigată de Grecia. Tricolorii antrenați de Daniel Oprescu au făcut 1-1 cu Bulgaria, au pierdut la un scor ciudat, 3-5 cu Grecia și au surclasat Gibraltar cu 8-0 în ultimul meci. Irlanda este o formație puternică, care stă foarte bine în teren și la capitolul fizic ne este clar superioară.

România - Irlanda U19. Alexandru Țârlea de la Real Madrid (tricou alb) e vedeta echipei
România – Irlanda U19. Alexandru Țârlea de la Real Madrid (tricou alb) e vedeta echipei

Vedetele echipei sunt Alexandru Țârlea de la Real Madrid și Vladimir Screciu de la Genk

Însă antrenorul Daniel Oprescu are la dispoziție câțiva jucători căliți în fotbalul mare european și spune că grupa este echilibrată și nici măcar țara gazdă, Rusia, nu poate fi considerată drept mare favorită. “E o grupă echilibrată, nu se poate vorbi de o favorită certă. Ne dorim să ne calificăm la Euro, ar fi ceva fantastic pentru fotbalul românesc, pentru jucători. Cred în șansele noastre, deși vor fi dueluri extrem de tari. Mă bucur că am în lot jucători care evoluează atât la nivel de Liga 1 și Liga 2, dar și în străinătate, iar aceștia pot fi un atuu important pentru noi. Totuși, trebuie menționat și faptul că adversarii noștri au la dispoziție fotbaliști din primele ligi ale țărilor pe care le reprezintă”.

Jucătorii care trebuie să aducă acel aport decisiv sunt fundașii Alexandru Țârlea de la Real Madrid și Vladimir Screciu de la Racing Genk. Din lot mai fac parte jucători care au evoluat în Liga 1 Betano, precum Raul Baicu și Valentin Mihăilă de la Craiova sau Claudiu Petrila de CFR Cluj. Este singura națională la care Gică Hagi dă un singur jucător, pe fundașul Marius Leca.

Tags: