Sport

Selecționerul Islandei, mesaj războinic înaintea duelului cu România: „Vom încerca să vă încurcăm”

Selecționerul Islandei le-a pus gând rău „tricolorilor”: „Vom încerca să vă încurcăm”, a fost mesajul războinic transmis la conferința de presă premergătoare meciului decisiv pentru prezența la baraj.
10.11.2021 | 16:12
Selectionerul Islandei mesaj razboinic inaintea duelului cu Romania Vom incerca sa va incurcam
ADVERTISEMENT

Chiar dacă sunt conștienți că nu pornesc din postura de favoriți, islandezii au venit la București mânați de un singur gând: să-și vândă foarte scump pielea în fața „tricolorilor”. „Vom încerca să vă încurcăm”, a anunțat Arnar Vidarsson, la conferința de presă premergătoare partidei.

Aceasta este programată joi, 11 noiembrie, la 21:45, pe noua arenă din Ghencea, lăudată de selecționerul reprezentativei nordice pentru calitatea ireproșabilă a gazonului. Rămâne, însă, regretul că tribunele vor fi goale prin prisma restricțiilor impuse de autorități pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

ADVERTISEMENT

Islandezii nu predau armele. Vor să încurce România în drumul spre barajul pentru CM 2022

Mă bucur că ne aflăm aici, în București, în România. Am mai fost în urmă cu mulți ani ca jucător. Mă bucur să văd un stadion așa frumos, cu un gazon perfect și mă bucur că jucătorii pot evolua pe un astfel de teren. 

E păcat că vom avea tribunele goale, știu că românii sunt foarte pasionați când vine vorba despre fotbal. E singurul lucru care mă întristează, dar ne aflăm aici ca să oferim un meci frumos pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

România este favorită în acest moment, e pe locul 2, dar trebuie să ne învingă, iar noi vom încerca să vă încurcăm. Știm că va fi un duel aprig, au nevoie de puncte pentru a merge în Liechtenstein cu șanse la calificare. 

Sunt nevoiți să atace dar nu știu dacă vor face asta din primul minut, poate o să se păstreze pentru ultimele 10 minute. Știu că Rădoi a tratat special ultima jumătate de oră în meciul tur, deci mă aștept la ceva asemănător”, a declarat selecționerul Islandei, Arnar Vidarsson.

ADVERTISEMENT

Mesajul unui veteran al nordicilor: „Jucătorii au foame de performanță”

Birkir Bjarnason, unul dintre cei mai experimentați componenți ai Islandei, a dat la rândul său asigurări că „tricolorii” nu vor avea parte de un meci deloc ușor joi seară, chiar dacă în lotul nordicilor se află o mulțime de jucători tineri. Stau mărturie și rezultatele pozitive obținute în ultima perioadă, încununate cu o victorie la scor, 4-0, în fața selecționatei din Liechtenstein.

Va fi un meci greu, întâlnim o echipă puternică, dar și noi ne-am îmbunătățit jocul în ultimele partide. S-au schimbat multe în echipa noastră, au fost promovați mulți jucători tineri care au foame de performanță.

ADVERTISEMENT

Vrem să demonstrăm că ne aflăm pe un trend ascendent și să obținem un nou rezultat bun. Viitorul Islandei arată bine, dar jucătorii tineri au nevoie de meciuri în picioare pentru a căpăta experiență.

Este o grupă foarte strânsă, doar Germania este la un alt nivel. Oricine poate prinde locul 2, totul se va juca până în ultimul moment, este o cursă interesantă.

Eu unul aș fi preferat să jucăm cu spectatori în tribune, dar acum vom încerca să profităm de absența lor. Poate va fi în avantajul nostru”, a explicat mijlocașul de 33 de ani, pentru Digi Sport.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,54 este cota pentru „sub 2 goluri” la meciul România – Islanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT