Sport

România încheie în genunchi CM de handbal. Elevele lui Tomas Ryde, umilite și de Japonia, scor 20-37, în ultimul meci. Terminăm pe 12, cea mai slabă echipă din grupele principale

11.12.2019 | 12:15
România - Japonia. Crina Pintea și colegele lor la ultima apariție la acest CM
ADVERTISEMENT

Meciul România – Japonia are loc miercuri, 11 decembrie, cu începere de la ora 11:00, în cadrul celei de-a treia etape și ultima a grupei principale 2 de la turneul final al CM de handbal feminin din Japonia. Se vor afla față în față cenușăresele grupei, echipele care nu au înregistrat nici o victorie în această grupă, pierzând ambele partide din momentul accederii în a doua faza a competiției, după ce intraseră cu 0 puncte din grupele lor.


UPDATE, ora 12:24. Naționala feminină de handbal a României a terminat CM 2019 așa cum l-a început: cu un eșec rușinos. În ultimul meci din Grupa principală 2, fetele lui Tomas Ryde au fost învinse de Japonia, scor 20-37.

ADVERTISEMENT

În urma rezultatului de miercuri, România încheie Campionatul Mondial din Japonia pe locul 12, fiind cea mai slabă națională din grupele principale. Zero puncte au acumulat româncele în Grupa principală 2, după trei eșecuri cu Rusia, Suedia și Japonia.


UPDATE, ora 12:22. FINAL: România – Japonia 20-36. Cele mai bune marcatoare pentru tricolore: Perianu (4), Udriștoiu (4), Vizitiu și Pintea (3).

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 12:15. România – Japonia 18-33, minutul 55. Crește diferența rușinoasă pe tabelă.


UPDATE, ora 12:10. România – Japonia 17-30, minutul 50. Niponele ating granița celor 30 de goluri


UPDATE, ora 12:05. România – Japonia 14-27, minutul 45. Rușinea devine tot mai accentuată 

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 12:00. România – Japonia 13-23, minutul 40. Umilința se accentuează 


UPDATE, ora 11:55. România – Japonia 10-20, minutul 35. Nu reușim să recuperăm. 


UPDATE, ora 11:50. A început repriza secundă. România – Japonia 8-18.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 11:34. PAUZĂ: România – Japonia 8-18. Repriză sub orice critică a tricolorelor. Perianu (4), Udriștoiu (3) și Pintea au marcat golurile româncelor.


UPDATE, ora 11:29. România – Japonia 6-15, minutul 25. Niponele fac spectacol


UPDATE, ora 11:21. România – Japonia 6-12, minutul 20. Festival de ratări pe teren.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 11:16. România – Japonia 5-11, minutul 15. Gazdele se distrează cu apărare româncelor


UPDATE, ora 11:10. România – Japonia 3-7. Avans constant pentru asiatice după 10 minute.


UPDATE, ora 11:05. România – Japonia 1-4 în minutul 5. Încă un start slab de meci pentru fetele lui Ryde


UPDATE, ora 11:00. A început meciul România – Japonia, ultimul pentru fetele noastre la CM 2019.


România – Japonia Live Stream Online Digi Sport și Look Plus

Partida România – Japonia se joacă miercuri, 11 decembrie, de la ora 11:00 și reprezintă ultima apariție a echipei care a încăput pe mâna selecționerului Tomas Ryde. Și acest joc este transmis în direct pe canalele Digi Sport și Look Plus, dar puteți intra și pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări în format LIVE VIDEO acest meci.

România a fost spulberată în cele două meciuri jucate în grupa principală 2 de Rusia și Suedia, la capătul unor evoluții în care lucrurile bune au fost extrem de rare și de puține. Cristina Neagu, probabil din motive precauționale, nu a mai fost interul care să sperie portarii adverși, preferând rolul de servant.

Obiectivul calificării prin propriile forțe la turneul preolimpic, ratat

Jocul României a fost de multe ori lamentabil atât în apărare, cât și în atac, unde au fost foarte multe ratări din situații clare și la fel de multe pase greșite elementar. În plus selecționerul Tomas Ryde s-a încpățânat să atace fără portar, pentru a avea superioritate numerică și am primit o sumedenie de goluri din poartă în poartă.

Obiectivul calificării la turneul preolimpic prin calificarea în finala pentru locurile 7-8 a fost ratat și acum trebuie să mulțumim Rusiei și Olandei pentru clasarea lor pe o poziție între aceste locuri 1-7, plus faptului că un loc i-a fost retras Asiei şi Oceaniei, lucruri care ne permit totuși să luăm parte la turneul preolimpic, însă într-o companie mult mai dificilă.

Japonia, o echipă cu un joc în mare viteză

Jocul cu Japonia va arăta care a fost cea mai slabă echipă din grupă și după cum au evoluat niponele în partidele cu Spania și Muntenegru nu va fi deloc un meci ușor pentru România. Japonia are o echipă care joacă în mare viteză și care poate surprinde în acest fel o echipă de multe ori cu frâna de mână trasă.

Fiind ultimul meci la acest turneu final este foarte posibil ca Tomas Ryde nici să nu mai o folosească pe Cristina Neagu și să dea credit jucătoarelor tinere. Per total, evoluția României la acest turneu final a însemnat un lung șir de dezamăgiri, cu excepția acelei a doua reprize cu Ungaria, cân am întors și am câștigat un joc ca și pierdut la pauză.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE