Carousel hot news

Alex Ioniţă, emoţii mari la debut: “Am simţit că mă sufoc!”

Echipa naţională a României s-a impus în faţa celor din Kazahstan, scor 3-1, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti. Cosmin Contra a debutat astfel cu victorie pe banca naţionalei, iar în...
06.10.2017 | 00:12
Alex Ioniţă, emoţii mari la debut:
Suspendat provizoriu, Alexandru Ioniță se menține în formă. Este antrenat de Narcis Răducan. Foto

Echipa naţională a României s-a impus în faţa celor din Kazahstan, scor 3-1, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti. Cosmin Contra a debutat astfel cu victorie pe banca naţionalei, iar în teren a mai avut loc un alt debut. “Decarul” celor de la Astra Giurgiu, Alexandru Ioniţă, a debutat şi el pentru naţionala României de seniori.

Ioniţă l-a înlocuit în repriza secundă, în minutul 79 al meciului, pe Constantin Budescu, autorul unei duble, şi a vorbit la finalul partidei despre emoţiile care l-au încercat: Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Ioniţă, debut în Romania – Kazahstan 3-1

“Am evut emoţii, m-am şi sufocat şi sper să joc la naţională ca şi la Astra. Am avut foarte mari emoţii, chiar m-am şi sufocat, dar sper să demonstrez şi la naţională ce am arătat la Astra. Aşteptam momentul să intru pentru că scorul era favorabil nouă. Sper să strâng cât mai multe selecţii în tricoul naţionalei şi să-i reprezint cu mândrie pe cei de acasă.

Visam la momentul ăsta de când am ajuns la Astra. Prin evoluţiile mele am demonstrat că merit să ajung aici. Le mulţumesc foarte mult suporterilor pentru că m-au aplaudat când am ieşit la încălzire. Am rămas surprins şi le promit că nu-i voi dezamăgi. În această seară au fost incredibili.

Budescu e un jucător incredibil de bun şi mă bucur că am fost coleg cu el la Astra şi acum la naţională”, a spus Alexandru Ioniţă la finalul partidei.

Vezi aici cele mai tari faze din Romania- Kazahstan 3-1, de pe “Ilie Oană”, din Ploieşti

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri