Budescu, omul startului de sezon! Ce performanţă a bifat stelistul în meciul contra Kazahstanului

Razvan Nicolae   
în Fotbal intern
06/10/2017, 18:27
Budescu, omul startului de sezon! Ce performanţă a bifat stelistul în meciul contra Kazahstanului

Echipa naţională a României a câştigat cu 3-1 în faţa selecţionatei Kazahstanului în etapa a 9-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Constantin Budescu, uitat de Christoph Daum la precedentele partidele ale tricolorilor, a fost decisiv în meciul jucat la Ploieşti, mijlocaşul ofensiv al FCSB marcând primele două goluri ale partidei.

Constantin Budescu are un start de sezon foarte bun în tricoul lui FCSB. Mijlocaşul de 28 de ani a marcat şapte goluri în acest sezon, în toate competiţiile, pentru vicecampioana României. Budescu a înscris pentru FCSB în toate competiţiile în care echipa antrenată de Nicolae Dică a fost angrenată în această toamnă. Stelistul a înscris câte trei goluri în Liga 1 Betano şi în Europa League, în timp ce în preliminariile Ligii Campionilor a marcat o singură dată. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Budescu a revenit la lot, după doi ani, la meciul România – Kazahstan 3-1

Prin cele două goluri marcate în meciul România-Kazahstan 3-1 din etapa a 9-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, Constantin Budescu a devenit singurul fotbalist român care a înscris în toate competiţiile în care a fost angrenat. Mijlocaşul ofensiv al FCSB a fost readus la echipa naţională a României de Cosmin Contra, după ce stelistul fusese mai mereu uitat de Christoph Daum.

Fostul selecţioner al echipei naţionale a României nu l-a folosit pe Constantin Budescu în niciunul dintre meciurile disputate de tricolori în campania de calificare la turneul final din Rusia. Mijlocaşul ofenisv nu mai jucase pentru tricolori de pe 17 noiembrie 2015. Budescu a fost atunci titular în meciul amical Italia-România 2-2, stelistul fiind schimbat la pauză cu Alex Maxim.

1.800.000 de euro este cota de piaţă a lui Constantin Budescu

Închide ×