Căpitanul naţionalei, monitorizat la meciul de la Ploieşti! Ce club din Ligue 1 îl are pe listă

Razvan Nicolae   
în Fotbal intern
06/10/2017, 22:11
Căpitanul naţionalei, monitorizat la meciul de la Ploieşti! Ce club din Ligue 1 îl are pe listă

Echipa naţională a României a câştigat cu 3-1 în faţa selecţionatei Kazahstanului în etapa a 9-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Tricolorii nu mai au nicio şansă de a se mai califica la turneul final din Rusia, însă jucătorii români rămân o ţintă pentru cluburile din Vestul Europei.

Conform fanatik.tr, la meciul de la Ploieşti, în tribune, s-au aflat reprezentanţi ai clubului Girondins de Bordeaux. Francezii au venit pentru a-l monitoriza pe Vlad Chiricheş, căpitanul echipei naţionale a României. Românul are concurenţă pentru transferul la formaţia de pe locul 6 din Ligue 1. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Chiricheş, selecţia cu numărul 50 la meciul România – Kazahstan 3-1

Conducătorii lui Bordeaux îl urmăresc atent şi pe Dante, fundaş central la Nice şi care în trecut a jucat pentru Bayern Munchen. Napoli a purtat în această vară discuţii pentru vânzarea lui Vlad Chiricheş. Printre echipele interesate de fundaşul central de 27 de ani s-a numărat şi Galatasaray. Turcii ofereau doar 2,5 milioane de euro, sumă mult sub ceea ce-şi doreau italienii.

Conform turcilor de la fanatik.tr, Bordeaux ar fi dispusă să plătească 5 milioane de euro pentru a-l transfera pe Vlad Chiricheş de la Napoli. Fundaşul central de 27 de ani a jucat, de-a lungul carierei, pentru Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii Târgu Jiu, Steaua Bucureşti şi Tottenham Hotspur. Fostul stelist a bifat vineri a 50-a selecţie la echipa naţională a României.

Închide ×